Annick de Wolf – Blogger en Ontdekkingsreiziger in Den Haag

Daar sta je dan, na meer dan twintig jaar Amsterdam opeens in Den Haag. De stad die ik eigenlijk alleen maar kende van het Journaal en Oh Oh Cherso. Maar met volle overtuiging werden de dozen in Amsterdam ingepakt en in Scheveningen weer uitgepakt.

Gloednieuwe Hagenezen

Samen met mijn dochtertje van toen nog drie, ben ik in de zomer van 2016 gaan samenwonen met mijn vriend en zijn dochter van nu tien jaar oud. Daar begon onze ontdekkingsreis in de stad die tegenwoordig achter mijn woonplaats staat. Het enige wat we nodig hadden was een fiets en daar gingen we; van speeltuin, naar koffietentje, naar park, naar strandtent, naar voorstelling, naar museum. Van een workshop hier tot aan een cursus daar. En gelukkig zijn we nog lang niet uit-ontdekt!

Avontuur 2.0

Dus ons avontuur gaat verder en wat we allemaal ontdekken kan je hier lezen. Wie weet hebben meer kersverse – of mega-ervaren Haagse ouders er ook wat aan!

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart