Bloggers

Ranja en Rosé wordt gemaakt door Willemijn Noordoven. Maar natuurlijk niet helemaal alleen. Want er zijn inmiddels een groot aantal bloggers die samen met Willemijn de uitjes, horeca en winkels bezoeken en beschrijven.

Wil jij ook voor Ranja en Rosé bloggen? Kijk dan op de pagina Gastbloggers gezocht. En meld je snel aan om je eerste uitje te beschrijven.

 • Willemijn

  Blogger - Kids, Den Haag en Rosé fan in één

  Samen met mijn kinderen lekker op pad gaan, actieve dingen doen en genieten. Dat vind ik het leukste om te doen. Speeltuinen, shoppen, natuurwandelingen, markten, kunstworkshops, theater, musea en festivals. Maar ik kan ook erg genieten van gezellig lunchen, lekker koffie drinken of een koude rosé op het terras, vanzelfsprekend met een ranja voor de kinderen. Er is zoveel leuks om te doen in de Haagse regio. Lees verder….

   

 • Eelke

  Blogger - Haagse avonturier

  Als kind besefte ik al dat ik op een fantastische plek opgroeide. Picknicken in het Westbroekpark, fietsen door de bossen, shoppen in de stad. Nu, 33 jaar oud, wil ik mijn kinderen ook laten genieten van al het moois dat Den Haag te bieden heeft. Lees verder….

 • Mieke

  Blogger

  Dol ben ik op Den Haag! Deze stad is de enige stad in Nederland waarvoor ik Texel (daar ben ik geboren en getogen) voor wilde achterlaten. Want hier heb je 11 kilometer strand in je achtertuin. En strand, daar kun je als ‘Eilander’ simpelweg niet zonder. Lees verder…..

 • Priscilla Kok

  Priscilla

  Blogger - geboren en getogen Westlander

  Mijn naam is Priscilla en ik ben geboren en getogen in het mooie Westland! Verder ben ik trotse mama van tweeling Lucas en Esmee, van bijna 3 jaar oud.  Wij gaan er graag met het hele gezin op uit. Papa en mama houden van een heerlijk (rosé) wijntje en een lekker hapje eten. Onze kindjes passen zich daar prima in aan en gaan bijna altijd met ons mee, genietend van hun appelsap of ranja. Lucas en Esmee zitten nog niet op school, dus zodra ik een vrije dag heb, ga ik met ze op stap en bezoek ik leuke kinderboerderijen, speeltuinen en onderneem ik allerlei soorten activiteiten met de kinderen. Lees verder….

 • Ethelka

  Ik ben Ethelka. Geboren Haagse en getogen Voorburgse. Na vele omzwervingen heb ik er uiteindelijk voor gekozen om me in Voorburg te vestigen en daar nu woon samen met mijn man, dochter van bijna 5 en onze hond Muijs. Lees verder…

 • Jessica

  Jessica

  Blogger

  Den Haag is en blijft mijn favoriete stad in Nederland. Er is zoveel leuks te doen hier en in de omgeving. Daarom ga ik graag op pad met onze kids Juliette (6) en Joshua (4). Picknick hier, speeltuin daar, musea bezoeken of dat ene koffietentje uitproberen. Lees verder….

 • Vanessa

  Blogger

  Ik woon al zowat mijn hele leven in de regio Den Haag. Ik zou deze stad dan ook voor geen andere stad willen verruilen. Den Haag heeft alles. Ik ga er graag op uit met mijn kids Aimée (7 jaar), Floris (5 jaar) en Benthe (3 jaar) om de leukste plekjes te ontdekken.  Hoe leuk is het om deze ontdekkingen met jullie te delen. Lees verder…..

 • Bernard

  Blogger - Haagse schatgraver

  In 1999 ben ik in Den Haag gaan wonen. Nu – 17 jaar later – ben ik verknocht geraakt aan deze ´mooie stad achter de duinen´. Hoewel ik de stad en de Haagse regio inmiddels behoorlijk goed ken, weet Den Haag me toch telkens weer te verrassen. Lees verder….

   

 • Gastblogger

  Gezocht

  Ranja en Rosé is dé website voor ‘Haagse hotspots voor kids én ouders’. Als kenners van de Haagse regio weten wij precies wat de leukste uitjes, winkels en horecalocaties zijn voor kids en ouders.

  Om onze kennis van de Haagse regio verder uit te bouwen, zijn we op zoek naar gastbloggers die ons – op vrijwillige basis – willen helpen met het beschrijven en fotograferen van de leukste, mooiste en fijnste plekken in en rond Den Haag. Kom jij ons team versterken?

   

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart