Ranja en Rosé – zaterdag 25 maart paginagroot in AD Haagsche Courant

AD Haagsche Courant
Dit weekend

Door Willemijn – Ik? In de krant? Huh? Dat was mijn eerste reactie toen ik een mailtje ontving van een van de redacteuren van AD. Want hoe leuk ik Ranja en Rosé zelf ook vind, het is toch ook bijzonder om te zien en je te realiseren dat Ranja en Rosé inmiddels door heel veel mensen wordt gelezen én actief gevolgd wordt met al meer dan 2.700 Facebook volgers.

Mijn dochter; een model

Afgelopen woensdag togen mijn dochter en ik naar Brasserie Berlage voor een interview en foto-shoot. Wat was dat leuk! In een gezellig gesprek kon ik over mijn liefde voor Ranja en Rosé vertellen en over mijn gezin en kids. Maar ook dat bij ons de zwemles en de was gewoon doorgaan en dat ik 4 dagen in de week een ‘normale’ baan heb en niet alleen maar hotspots spot.

En ja, die foto’s moesten ook nog gemaakt worden. Het onderdeel waar ik ook een beetje tegenop zag. Want jezelf terug zien met een grote foto in de krant is wel wat anders dan een snel kiekje op je telefoon. En dan wil je er toch wel heel goed opstaan. Maar doordat mijn dochter zich ontplooide als een waar model ontdooide ik een beetje voor de camera en werd het steeds gemakkelijker om te doen wat de fotograaf mij vertelde.

Om zes uur wakker

Om zes uur was ik wakker! ‘Staat de krant al online?‘ was mijn eerste gedachte……. En ja! Wat ben ik trots. Een paginagroot artikel over Ranja en Rosé. Maar ook met een super leuke foto waar ik mijzelf helemaal in herken. En natuurlijk helemaal blij dat ik op deze manier nog meer mensen kennis kan laten maken met Ranja en Rosé. Want hoe meer mensen ik kan laten zien hoe leuk Den Haag is, hoe blijer ik van Ranja en Rosé word.

Delen:

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart