‘BB’ – een interactieve dans- en muziekervaring voor de allerkleinsten – zondag 8 dec. in ‘Het Paradijs’

Door Willemijn – Toen mijn kinderen nog heel klein waren kon ik enorm genieten om met hen naar het theatervoorstelling te gaan. Theater voor dreumesen en peuters draait namelijk niet om het verhaal, maar om de ervaring, de beleving, de verwondering. Helaas zijn er niet zo heel veel mooie voorstellingen om met heel kleine kinderen naartoe te gaan. Maar aanstaande zondag heb je geluk, want dan kun je in Het Paradijs, het kleine zolderzaaltje van de Koninklijke Schouwburg, genieten van de voorstelling BB. Speciaal voor dreumesen en peuters.

Interactieve dans- en muziekervaring

BB is een interactieve dans- en muziekervaring. In een magisch spel, bewegen de dansers zich op een clowneske wijze op de muziek. De muzikanten zorgen voor zachte klanken, zodat de kleintjes rustig kunnen luisteren. Samen improviseren ze op de bewegingen en geluiden van het piepjonge publiek en ontstaat er ter plekke een ontroerende en unieke dialoog tussen artiesten, baby’s en volwassenen.

Praktisch

Deze voorstelling is zondag 8 december te zien in Het Paradijs, de kleine zolderzaal van de Koninklijke Schouwburg. Hier is (gratis) ranja voor de kids en (betaalde) heerlijke koffie en lekkers. Er is een voorstelling om 10 uur en een voorstelling om 11.30 uur. De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten. Kaarten zijn te bestellen op de website van Het Nationale Theater.

Delen:


Bekijk op kaart

‘BB’ – een interactieve dans- en muziekervaring voor de allerkleinsten – zondag 8 dec. in ‘Het Paradijs’

Korte Voorhout 3, 2511 CW Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart