Vaderdag: verras je vader op zondag 16 juni met het ‘Bier en Braad Festival’ en een speciale Fokkerhaven Vaartour (Winactie)

Dit weekend

Door Willemijn – Aanstaande zondag is het Vaderdag. Dé dag waarop je je vader (of echtgenoot/ partner/ opa) eens lekker in het zonnetje zet. Als jouw vader of echtgenoot van een biertje houdt, dan hebben we dé tip voor een leuke Vaderdag, voor hem – maar zeker ook voor de kids en voor jou: het Bier en Braadfestival bij Kompaan Bier.

 

Stoere-Mannen-Markt

Natuurlijk kun je op dit festival genieten van een echt Haags Kompaan biertje. En ook voor de lekkere trek is er van alles: er is natuurlijk ‘braad’ in de vorm van kip, hamburgers, bbq, etc. Of een broodje ‘Haute dog’? Ondertussen kunnen de vaders genieten van een Stoere-Mannen-markt: nog nét niet verboden voor vrouwen. Hier vind je mooie producten en cadeaus speciaal voor (stoere) mannen. Van fietskrat tot Haagse shirts en van bbq-accessoires tot en met vintage speciaal voor hem. En natuurlijk is er de hele dag door live muziek van verschillende (Haagse) bands en artiesten.

Voor de kinderen is er volop vermaak

Hoewel het natuurlijk Vaderdag is, is er ook voor de kids veel vermaak. Zo is er een zweefmolen en luchtkussen, kunnen kids oude apparatuur ‘slopen’ (of er iets nieuws van maken) bij RepairKids, zijn er diverse workshops waaronder boksles, graffiti en kunnen stoere kids (onder begeleiding van de scouting) vuurtje stopen en marshmallows roosteren.

Win een ‘Vaderdag Fokkerhaven Vaartour’

Op Vaderdag wil je je vader (partner, vriend, opa; etc) natuurlijk extra verwennen. Verras hem dit jaar met de (gelimiteerde) Vaderdag Fokkerhaven Verrassingstour. Deze tour is het opwarmertje van het gloednieuwe Fokkerhaven Festival dat op zondag 29 september voor het eerst plaats zal vinden in en rondom de Fokkerhaven in de Binckhorst.  Ranja en Rosé mag 2x 2 tickets weggegeven voor de ‘Vaderdag Fokkerhaven Vaartour’. Bij deze tour (15-17 uur) bezoek je varend én te voet vier verrassende locaties op de Binckhorst, waar je getrakteerd wordt op live muziek, iets lekkers en natuurlijk een biertje. Om te winnen vertel je ons waarom jouw vader/ partner/ opa/ man dit verdient.

1.       Like dan Ranja en Rosé op Facebook; en

2.       vertel ons waarom jij dit jouw vader/ echtgenoot gunt.

We vinden het leuk als je hem tagt en/ of dit bericht deelt op je eigen Facebook timeline. Fijne Vaderdag én tot zondag.

Praktisch

Het Bier en Braad Festival is zondag 16 juni (Vaderdag) van 12.00 – 20.00 uur op en rond het terrein van Kompaan Bier  in de Binckhorst. Het aantal parkeerplaatsen is beperkt, dus kom met het OV, met de fiets of lopend. En als je wilt kun je zelfs met de boot komen, vanuit Den Haag centrum. De toegang tot het festival is gratis.

Delen:


Bekijk op kaart

Vaderdag: verras je vader op zondag 16 juni met het ‘Bier en Braad Festival’ en een speciale Fokkerhaven Vaartour (Winactie)

Binckhorst, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart