Vaderdag: verras je vader zondag met bier en braad op het ‘ Bier en Braad Festival’ (gratis entree)

Dit weekend

Door Willemijn – Aanstaande zondag is het Vaderdag. Dé dag waarop je je vader (of echtgenoot/ partner/ opa) eens lekker in het zonnetje zet. Als jouw vader of echtgenoot van een biertje houdt, dan hebben we dé tip voor een leuke Vaderdag, voor hem – maar zeker ook voor de kids en voor jou: het Bier en Braadfestival bij Kompaan Bier.

Stoere-Mannen-Markt

Natuurlijk kun je op dit festival genieten van een echt kompaan biertje – van Badgast tot  Bloedbroeder. En ook voor de lekkere trek is er van alles: er is (natuurlijk) ‘braad’ in de vorm van kip, hamburgers, bbq, etc. Ondertussen kunnen de vaders genieten van een Stoere-Mannen-Markt: nog nét niet verboden voor vrouwen. Hier vind je mooie producten en cadeaus speciaal voor (stoere) mannen. Van fietskrat tot Haagse shirts en van bbq-accessoires tot en met vintage speciaal voor hem. Ook zijn der demo’s van een echte mannen kapper die live hoofden scheert, snorren bijpunt en baarden trimt. En natuurlijk is er de hele dag door live muziek van verschillende (Haagse) bands en artiesten.

Voor de kinderen is er volop vermaak

Hoewel het natuurlijk Vaderdag is, is er ook voor de kids veel vermaak. Zo is er een zweefmolen en luchtkussen, kunnen kids oude apparatuur ‘slopen’ (of er iets nieuws van maken) bij RepairKids, zijn er diverse workshops waaronder boksles, graffiti en kunnen stoere kids (onder begeleiding van de scouting) vuurtje stopen en marshmallows roosteren.

Win een ‘Bier & Braad Vaderdag pakket’

Ranja en Rosé mag twee vaders blij maken met een ‘Bier en Braad Vaderdagpakket’. Dit pakket bestaat uit o.a. 8 gratis consumpties (in de vorm van festivalmuntjes)  voor papa (of voor de rest van het gezin), 5 ritjes in de zweefmolen (voor de kids) en meer (we verklappen niet alles). Wil jij dat jouw vader/ echtgenoot / partner dit pakket wint?

1.       Like dan Ranja en Rosé op Facebook; en

2.       vertel ons waarom jij dit jouw vader/ echtgenoot gunt.

We vinden het leuk als je hem tagt en/ of dit bericht deelt op je eigen Facebook timeline. Fijne Vaderdag én tot zondag.

Praktisch

Het Bier en Braad Festival is zondag 17 juni (Vaderdag) van 12.00 – 20.00 uur op en rond het terrein van Kompaan Bier  in de Binckhorst. Het aantal parkeerplaatsen is beperkt, dus kom met het OV, met de fiets of lopend. En als je wilt kun je zelfs met de boot komen, vanuit Den Haag centrum. De toegang tot het festival is gratis.  

Delen:


Bekijk op kaart

Vaderdag: verras je vader zondag met bier en braad op het ‘ Bier en Braad Festival’ (gratis entree)

Binckhorst, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart