Voorpremière Brandweerman Sam in Pathé Kleuterbios – win gratis kaarten (zondag 9 juli)

Brandweerman Sam is natuurlijk een echte superheld. Hij staat altijd klaar en helpt iedereen in Piekepolder. En wat is het fijn dat heel veel mama’s van twee, drie en vier jarige jongetjes ook zo’n stoere brandweerman thuis hebben. Zo ook wij, want mijn jongste zoon kijkt het liefst Brandweerman Sam en speelt al zijn avonturen in onze kleine achtertuin met verve na. En eigenlijk is dat voor hem en voor mij genieten, want zijn spel is zo levensecht en daarmee zo schattig.

Brandweerman-Sam Kleuterbios 1

Pathé Kleuterbios: speciaal voor…kleuters

Aanstaande zaterdag kun je met je kleine brandweerman en alle andere gezinsleden gaan genieten van de voorpremière van Brandweerman Sam: UFO Alarm. Deze spannende film komt pas op 26 juli écht in de bioscopen, maar aanstaande zondag is hij al te zien tijdens de speciale Pathé Kleuterbios. De Kleuterbios vindt circa één keer in de 4 tot 8 weken plaats. Tijdens deze ochtenden kiest Pathé er voor om de haar bioscopen extra aantrekkelijk te maken voor jonge kinderen. Dus gaat het zaallicht niet helemaal uit, staat het volume zachter dan normaal en krijgen kinderen een Kids Combo (iets drinken en iets lekkers) en worden de ouders verwend met een kopje koffie of thee. En Pathé Scheveningen is deze ochtend extra leuk aangekleed met kleurplaattafels en een springkussen.  Wij hebben de vorige editie van De Kleuterbios bezocht en vonden het een ideaal moment om met de kinderen naar de film te gaan. Het is niet eng, maar juist extra gezellig, waardoor dit een ideaal gezinsuitje is.

Brandweerman-Sam Kleuterbios 7

Brandweerman Sam: UFO Alarm

In Brandweerman Sam: UFO Alarm staan Norbert en Brandweerman Sam natuurlijk weer centraal. Deze keer heeft Norbert heeft een vliegende schotel gezien. Algauw is iedereen in Piekepolder op zoek naar UFO’s. Zo ook Brandweerman Sam. Maar als Norbert en zijn vrienden in een ravijn belanden, wordt het extra spannend. Want kiest Brandweerman Sam voor het zoeken naar UFO’s of redt hij Norbert uit zijn benarde positie.

Deze Kleuterbios is trouwens niet alleen in Scheveningen aanstaande zondag. In heel veel Pathé theaters (ook Buitenhof, Spui, Delft) draait aanstaande zondag om half 11 deze leuke film voor het eerst. Voor kaartjes kijk snel op de site van Pathé of lees nog even verder.

Brandweerman-Sam Kleuterbios 4

 

Win kaarten voor zondag a.s.

Ranja en Rosé mag 2 x 2 kaarten (ouder + kind) weggeven voor de voorpremière van Brandweerman Sam: UFO Alarm aanstaande zondag (9 juli om 10.30 uur) in Pathé Scheveningen. Wil jij de kaarten winnen?

De actie loopt vandaag en morgen (donderdag 6 juli en vrijdag 7 juli). Zaterdag 8 juli maken we de twee winnaars bekend. Fijne voorstelling!

Delen:


Bekijk op kaart

Voorpremière Brandweerman Sam in Pathé Kleuterbios – win gratis kaarten (zondag 9 juli)

Pathé Scheveningen, Scheveningen, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart