Brandweerman Sam redt het Circus (2+) – zondag 4 juni Zuiderstrandtheater

Door Willemijn – Wat kijken jouw kinderen graag op TV? Bob de Bouwer, Woezel & Pip of misschien wel Brandweerman Sam. Als jouw kind vooral geniet van de avonturen van de brandweerman hebben jullie op 4 juni geluk! Want dan komt kinderheld Brandweerman Sam terug naar Den Haag! Namelijk naar het Zuiderstrandtheater. Na de succesvolle familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’ zijn Sam en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter nu te zien in een fonkelnieuwe familievoorstelling voor jong en oud.

Het circus komt naar Piekepolder

In deze voorstelling komt het Circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat. Deze show, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is een feest voor het hele gezin.

En het leukste is misschien wel dat alle kinderen verkleed kunnen komen. Ze kunnen ofwel hun mooiste brandweermannenpak uit de kast trekken ofwel in een circuskostuum komen. En dat maakt de middag natuurlijk extra bijzonder.

Win Kaarten

Wil jij naar Brandweerman Sam in het Zuiderstrandtheater? Dat kan! Want Ranja en Rosé mag 2 kaarten (ouder en kind) weggeven voor deze voorstelling. Wil jij kaarten winnen?

  1. Like Ranja en Rosé op Facebook
  2. Laat weten onder de Brandweerman Sam posting dat je graag naar deze voorstelling wilt.

De kaarten zijn alleen geldig op 4 juni voor de voorstelling van 16 uur. Wil je al eerder op de middag? Of wil je niet wachten op de bekendmaking van de winnaars? Koop dan kaartjes via de site van het Zuiderstrandtheater. Let op! De kaartverkoop gaat heel hard, dus wil je zeker zijn van een plekje, koop dan snel kaartjes.

De winactie loopt van zondag 28 mei tot en met maandag 29 mei. Op dinsdag 30 mei maakt Ranja en Rosé de winnaar bekend.

Delen:


Bekijk op kaart

Brandweerman Sam redt het Circus (2+) – zondag 4 juni Zuiderstrandtheater

Zuiderstrandtheater, Houtrustweg, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart