De Nachtwaker – Familievoorstelling aanstaande zondag in Theater aan het Spui (13 okt)

Door Willemijn – Elke dag fietst hij stipt om 17.00 uur met een volle thermosfles, gesmeerde boterhammen en de krant naar zijn werk. Hij installeert zich achter zijn bureau vol bewakingsmonitoren en gaat aan de slag. Checken of alles netjes onder controle is, niemand ongeoorloofd door de gangen loopt en het allerbelangrijkste, of de deuren wel dicht zijn. Als blijkt dat er één onwillige deur is die zich keer op keer niet laat sluiten, kan hij zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Hij gaat naar binnen…..

Spannend jongensboek

Dit lijkt wel een spannend jongensboek. Toch? Dat is het niet. Het bovenstaande stukje is de voorstelling die je zondagmiddag in Theater aan de Spui kunt gaan zien: De Nachtwaker. Een hele leuke voorstelling waar ik je graag op attendeer.

Om stil van te worden

De Nachtwaker is een voorstelling voor alle families met kinderen vanaf ca. 5-6 jaar. Het is een voorstelling vol absurde wendingen. Je gaat met elkaar genieten van een voorstelling zonder tekst maar mét een suggestieve soundtrack en multimedia. Acteur Noël van Santen worstelt zowel live als via beeldschermen met de wereld om zich heen. De recensies zijn heel positief. Zo noemt De Theaterkrant dit ‘een voorstelling om stil van te worden’ zo goed.

Praktisch

Willen jullie zondag deze voorstelling bijwonen? Je kunt kaartjes kopen via de website van Het Nationale Theater. De voorstelling begint zondagmiddag om 15 uur in Theater aan het Spui. De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten.

 

Fotocredits: Het Filiaal Theatermakers

Delen:


Bekijk op kaart

De Nachtwaker – Familievoorstelling aanstaande zondag in Theater aan het Spui (13 okt)

Koninklijke Schouwburg, Korte Voorhout, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart