De Vrekkin – een hilarische familievoorstelling over geld en rijkdom

Door Willemijn – Geld. Hoe belangrijk is het voor jou? Ben je een big spender of een vrek? Hebben je kinderen al gevoel voor geld? Droom je over stinkend rijk zijn en de loterij winnen? Of ben je tevreden met wat je hebt? In de Koninklijke Schouwburg gaat komend weekend een hilarische familiekomedie in première: De Vrekkin. Deze voorstelling gaat over een schaamteloze modern family met te veel geld en te weinig realiteitsbesef. Het belooft een spektakel te worden voor iedereen die er weleens van droomt heel rijk te zijn

Rijk rijker rijkst

Deze modern family bestaat uit een moeder, zoon, dochter, ex-man en life coach. Onder strakke regie van moeder en haar personal assistant leidt de familie een uitzinnig leven. Moeders mode-imperium lijkt een onuitputtelijke bron van geld. De kinderen denken dat alles kan en hebben zich ontwikkeld tot brutale en inhalige mormels. Maar dan realiseert moeder zich dat zij een levende creditcard is en iedereen van haar profiteert. Ze doet de kluis op slot, de hand gaat op de knip en de bank wordt gesloten. Ondertussen leeft iedereen zich uit in geheimen, stiekeme verlangens en foute vriendjes. De gezinschaos is compleet als moeder nieuwe trouwplannen krijgt.

Fotocredits: Website hnt.nl

Stof tot nadenken

Deze voorstelling is een echte familievoorstelling voor iedereen tussen de 8 en 18 jaar oud. Voor kinderen een hilarisch stuk. Voor ouders misschien wel even een moment om te bedenken of jouw kids opgroeien met de nieuwste gadgets, dure merkkleding en funny trips. Want als liefde wordt uitgedrukt in geld, dan wil je er toch zoveel mogelijk van hebben?

Fotocredits: Website hnt.nl

Win nu kaarten voor de (bijna) uitverkochte show

De voorstelling zondag is volledig uitverkocht. Voor zaterdag zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Daar moet je heel snel voor bestellen want het is bijna vol, of je kunt meedoen met deze toffe winactie!

Ranja en rosé mag 2 mensen blij maken met elk twee kaarten. Meedoen met de winactie is echt een unieke kans om zaterdag deze voorstelling te zien. Kun je niet aankomende zaterdag of wil je niet wachten op de winactie? Nadat het NT Jong op tournee is gegaan door Nederland komt De Vrekkin weer terug in de Schouwburg. Het is pas in de Kerstvakantie, maar zoals je ook nu ziet, de kaartverkoop gaat snel. Bestel dus nu je kaarten voor deze toffe familievoorstelling.

Ranja en rosé ontvangt voor deze tip geen geld of vergoeding.

Alleen de kaarten die we weggeven hebben we van het Nationaal Theater ontvangen.

Delen:


Bekijk op kaart

De Vrekkin – een hilarische familievoorstelling over geld en rijkdom

Koninklijke Schouwburg, Korte Voorhout, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart