Doe mee aan de watersportsurvival tijdens ‘Optimist On Tour’ (zondag 8 maart in Voorburg)

Optimist
Dit weekend

Door Willemijn –  Dit weekend is er – net als vorig jaar – weer een Optimist On Tour, niet buiten, maar binnen in het zwembad bij sportfondsenbad Forum Kwadraat in Voorburg. Zondag a.s. doen wij mee met deze natte uitdaging.

Optimist On Tour

Help, mijn boot is gekanteld

Samen met het Watersportverbond organiseren zwembad Forum Kwadraat een Watersport Survival voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Je maakt kennis met verschillende onderdelen van de watersport. Tijdens deze is een watersportsurvival, leer en ervaar je hoe het is om met een optimist om te slaan en hoe je weer overeind kan komen. Verder kun je meedoen aan boot wedstrijdjes of laten de instructeurs je een speciaal parcours peddelen.  Een hele leuke middag vol waterpret en sportiviteit.

Optimist

Praktisch: schrijf je nu in

Optimist on Tour is aanstaande zondag 8 maart in Zwembad Forum Kwadraat. Er zijn meerdere rondes, de eerste start om 13,00 uur. Er zijn nog plekken beschikbaar. Deelname kost 9,70 p.p. Zwemdiploma A is verplicht. Veel plezier!

 

 

Delen:


Bekijk op kaart

Doe mee aan de watersportsurvival tijdens ‘Optimist On Tour’ (zondag 8 maart in Voorburg)

Sportcentrum Forum Kwadraat, De Vliegerlaan, Voorburg, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart