Festival 1001 Nachten in het Zuiderstrandtheater – zondag 15 december

Door Willemijn – Op zondag 15 december vindt het Festival 1001 Nachten plaats in het Zuiderstrandtheater. Honderden Haagse kinderen leerden via Muziekschool 1001 Nachten het plezier en de schoonheid van klassieke muziek kennen. Dit festival gaat over plezier in klassieke muziek, voor iedereen. Dus misschien ook wel voor jou.

Goed gevuld Festivalprogramma

Er is van alles te doen op het festival. Denk aan meer dan 100 vioolleerlingen die een concert geven in de grote zaal, een tof ensemble dat stukken speelt van Bach tot The Beatles, maar ook cabaretier Farbod Moghaddam en bekende YouTube-sterren als ‘Supergaande’ zorgen voor een gevarieerd programma. Verder zie je doedelzakken, fanfares en hoor je heel veel muziek . En een festival is natuurlijk niet compleet zonder een spetterende afterparty!

Praktisch

Het festival is zondag van 14 uur tot ca 17.30 uur. Kaarten zijn te bestellen op de website van het Zuiderstrandtheater.

 

Fotocredits van beide foto’s: Zuiderstrandtheater

Delen:

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart