Maandag 2 april: Paaseieren zoeken met Fien & Teun (Zuiderstrandtheater)

Door Willemijn – Fien en Teun, het vrolijke boertje en boerinnetje, die je kinderen kennen van RTL Telekids, komen met Pasen naar het Zuiderstrandtheater in Den Haag. In deze oer-Hollandse muzikale voorstelling beleven Fien en Teun allerlei avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Varken Sebas, Rosa de Koe en Pim de Hond. Een heerlijke familievoorstelling voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar oud.  Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, treedt op als vertelster.

Fotocredits: Van Hoorne Entertainment

Paaseitjes zoeken

Rondom de voorstelling kun je in onze foyer paaseitjes zoeken. Ook is er een gouden ei verstopt. Vind je dit? Dan win je een leuk Fien & Teun- gooddie-pakket én twee kaartjes voor de voorstelling Peer Gynt van het Residentie Orkest.

Fotocredits: Van Hoorne Entertainment

Boerderij Experience

Tijdens deze humoristische show vol vrolijke muziek leren de jonge theaterbezoekers en hun ouders spelenderwijs van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven. Ook kun je met Fien en Teun op de foto, een Fien & Teun ‘tatoeage’ laten zetten, puzzel op de grote vloerpuzzels, knutselen aan de grote knip- en plaktafels; etc. En natuurlijk is het leuk als je zoon/ dochter verkleed komt als boer, boerinnetje of misschien wel als boerderijdier.

Fotocredits: Van Hoorne Entertainment

Praktisch

Wil jij er maandag 2 april bij zijn? Koop dan hier je kaartjes. Er is een voorstelling om 14.00 u en om 16.00 u. Veel plezier!

Delen:


Bekijk op kaart

Maandag 2 april: Paaseieren zoeken met Fien & Teun (Zuiderstrandtheater)

Den Haag, Zuiderstrandtheater, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart