FOEI – ‘kinderslapstick’ over alles wat niét mag – maar juist zo leuk is (2e Pinksterdag, Koninklijke Schouwburg)

Door Willemijn – Stel je voor: een vriend vraagt je even op zijn heerlijk uitziende taartje te letten; terwijl hij naar de WC gaat…. Kun jij ervan af blijven..?! En waarom mag je niet in je neus peuteren terwijl die gemaakt lijkt voor je vinger? Of waarom mag je niet spugen op de grond, niet snoepen uit de koektrommel en niet uit bed kruipen om stiekem met de iPad te spelen? Allemaal dilemma’s waar veel kinderen (en ouders) zich in herkennen. Kolderieke experimenten rondom goed en kwaad. Daar draait het om in de familievoorstelling FOEI, Tweede Pinksterdag in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.  Een heerlijke familievoorstelling over wat wél en vooral niét mag.

‘Foei, dat mag niet!’

Wij ouders willen toch veelal dat onze kids nette, voorbeeldige mensen worden. Daarom liefst geen kattenkwaad of apestreken…. “Foei, dat mag niet!” roepen we dan.  In de voorstelling  FOEI kunnen twee jongens zich niet inhouden. Daarom besluiten ze elkaar te trainen in wilskracht. Dat leidt tot hilarische experimenten en komische situaties en slapstick. Niet alleen beproeven de jongens elkaar, ook ondermijnen ze de ander met vals spel. Van spiegelruiten, en neparmen tot complete slagroomgevechten. Niets is te gek om zelf ‘aan het langste eind te trekken’.  Een show waarbij je kids en jij op het puntje van je stoel eindigen. Spanning en (hilarische) humor lossen elkaar voortdurend af, waardoor de show boeit van begin tot einde.

Winactie

FOEI is aanstaande maandag, Tweede Pinksterdag, in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. De voorstelling begint om 14.00 uur. Wil jij er bij zijn? Dat kan! Ranja en Rosé mag twee gezinnen blij maken met gratis kaarten. Om te winnen:

  1. Like je Ranja en Rosé; en
  2. Vertel je ons waarom jij naar FOEI wilt.

Wil je zeker zijn van de voorstelling? Koop dan hier je kaartjes. Veel plezier!

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Ros’e ontvangt hiervoor geen geld. Bij het publiceren van dit artikel waren er nog ruim voldoende kaartjes voor de voorstelling te koop.

Delen:


Bekijk op kaart

FOEI – ‘kinderslapstick’ over alles wat niét mag – maar juist zo leuk is (2e Pinksterdag, Koninklijke Schouwburg)

Koninklijke Schouwburg, Korte Voorhout, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart