Muzikaal griezelen met Frankenstein en het Residentie Orkest – Durf jij te gaan?! (zo 17 nov.)

Dit weekend

Door Willemijn – Hebben jouw kids genoten van al het gegriezel rondom Halloween? Of wil je je kinderen wel eens kennis laten maken met klassieke muziek, op een speelse en interactieve manier? Dan heb ik een griezelig goede tip voor je. Komend weekend zie je in Theater de Nieue Regentes de griezelig, grappige familievoorstelling Frankenstein. Een muzikale voorstelling met spanning, griezelig leuke grappen en natuurlijk mooie muziek van het Residentie Orkest.

Experiment gelukt – of toch niet

De jonge onderzoeker Victor F. werkt als een bezetenen aan zijn grote droom: het ontrafelen van het geheim van het leven. In zijn laboratorium knutselt hij uit losse onderdelen en met de beste bedoelingen een wezen. Maar dan…. Op een stormachtige nacht past alles precies in elkaar: het is gelukt! Maar oeps… Het wezen leeft! Maar was dit nu wel de bedoeling?! Een heerlijke, spannende en grappige muziektheatervoorstelling over (on)macht en grenzen en geweten. Een muzikale voorstelling met een diepere vraag. Ben je verantwoordelijk voor je daden als je de gevolgen (nog) niet kan overzien? Is Victor schuldig aan het creëren van levende wezen. Hij wist toch niet wat hij deed? Oordeel zelf.

Praktisch

De Voorstelling Frankenstein is zondag 17 november om 11 uur  in Theater de Nieuwe Regentes (dat leuke theater dat lang geleden een zwembad was). De adviesleeftijd is circa 6+ jaar. Heb jij voldoende lef voor Frankenstein? Bestel dan hier je kaartjes. Veel plezier!

Delen:


Bekijk op kaart

Muzikaal griezelen met Frankenstein en het Residentie Orkest – Durf jij te gaan?! (zo 17 nov.)

Weimarstraat 63, 2562 GR Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart