Hakim op z’n best (3+) op 12 augustus in het Zuiderparktheater

Door Willemijn – Ook deze week heeft het Zuiderparktheater weer een leuke voorstelling voor kinderen gepland staan. We kennen Hakim natuurlijk allemaal als de clown en mimespeler uit Sesamstraat. Maar wist je dat hij naast het televisiewerk ook een heel grappige theatershow heeft speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar? Deze show kun je op 12 augustus gaan zien in het Zuiderparktheater. Een echte aanrader.

Om je een beetje te helpen wei Hakim ook alweer is, heb ik een youtubefilmpje toegevoegd. Dit is geen gedeelte uit de show.

Voor kleine en grote mensen

Hakim heeft een nieuwe, interactieve theatershow, Hakim op z’n best, waarin hij zich niet alleen richt op kleine, maar ook op grote mensen. En juist daarom is deze show leuk voor kids eén ouders. De problemen uit de grotemensenwereld dienen daarbij als inspiratie. Met veel humor vertaalt Hakim deze problemen naar de wereld van kinderen, waarbij het altijd weer een verrassing is waar hij het precies over gaat hebben. In zijn shows variëren de onderwerpen van bijvoorbeeld een wonderlijk iets uit de sprookjes van Duizend en één nacht tot gekkigheid met stoere cowboys en indianen of picknickperikelen in de buitenlucht. Ofwel: tijdens Hakim op z’n best is álles mogelijk.

Praktisch

Hakim op z’n best is leuk voor iedereen. Koop dus snel je kaartjes voor deze grappige voorstelling. Kaarten koop je online of aan de deur. Kies voor aan de deur, dan heb je kans dat het is uitverkocht én je betaalt meer. Dus ik zou snel naar de site van het Zuiderparktheater gaan voor kaarten. De voorstelling is op zondag 12 augustus om 15 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.

Zuiderparktheater

Delen:

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart