‘Help Heksen HeXen’ (zondag Zuiderstrandtheater)

Dit weekend

Door Willemijn – Aan het begin van dit jaar ben ik met mijn kinderen naar het Griezelconcert geweest in het Zuiderstandtheater.  Het Griezelconcert was een een griezelig gezellige muzikale voorstelling.  Kinderen konden meezingen en op een hele laagdrempelige manier genieten van en kennismaken met klassieke muziek. Mijn kids vonden het veel leuker dan ik op voorhand had verwacht. Dat bleek zo leuk dat ik jullie graag attendeer op een nieuwe kindervoorstelling van het Residentie Orkest dit weekend in het Zuiderstrandtheater: ‘Help Heksen Hexen”. Klassiek voor kids van 6-106, met een leuk en griezelig grappig thema – Heksen!

Hocus pocus pilatus pas… Ik wou dat ik (weer) een heks was.

 Stel je het volgende voor: je bent een enge heks. Je woont in een donker oud heksenhuis met spinnenwebben en piepende krakende deuren. Al je vriendinnen zijn ook heksen. Op een vreemde ochtend is opeens alles anders dan anders: je kent je toverspreuken niet meer en vliegen op je bezemsteel lukt al helemaal niet meer! Je kunt er alleen nog maar mee vegen…. Kortom: je kunt niet meer heksen! Help! Hoe word je wéér een heks?

Praktisch

Wil jij met jouw kids dit weekend naar deze leuke show in het mooie Zuiderstrandtheater? Er zijn nog enkele tickets – dus bestel ze hier. De voorstelling is zondag aanstaande om 11 uur in het Zuiderstrandtheater in Den Haag.

Winactie

Ranja en Rosé mag drie maal twee kaartjes weggeven voor ‘Help Heksen Hexen”. Wil je winnen?

De actie loopt tot en met woensdag 8 november 12 uur. Woensdagmiddag maken we de winnaars bekend.

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

‘Help Heksen HeXen’ (zondag Zuiderstrandtheater)

Zuiderstrandtheater, Houtrustweg, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart