Op ontdekkingsreis bij de Kinderboekenparade (zondag 11 juni in het Kinderboekenmuseum)

Dit weekend

Door Jessica – Voor alle kinderen en ook alle ouders die gek zijn op kinderboeken organiseert het Kinderboekenmuseum aanstaande zondag de Kinderboekenparade! Een boekenfestival speciaal voor de kids. Er is voor ieder wat wils met als rode draad de zee. Stoere zeebonken en beeldschone zeemeerminnen nemen je mee op ontdekkingsreis langs de zeven zeeën. En weet je wat nu zo leuk is? Het is gratis!

Rocken met Paul van Loon

Onze boekenwurmen kunnen rocken met Paul van Loon, op ontdekkingsreis gaan met Jacques  Vriens, swingen met Kikker en zijn vriendjes en geschminkt worden als een echte piraat.

Willen ze liever zelf aan de slag? Dat kan bij één van de vele workshops. Er zijn ook speurtochten, er kan gevist worden, visjes kunnen bekeken worden en Reggie Naus geeft je tips en trucs hoe je een echte piraat wordt. Overtollige energie raak je wel kwijt bij Nelsons Ninja dansworkshop! Op vaste tijden signeren verschillende auteurs en tekenaars hun boeken. Het volledige programma vind je hier.

Kortom, er is voor jong èn oud genoeg te doen!

kinderboekenparade (5

Wat is het mooiste kinderboek van 2016?

En een van de hoogtepunten van de dag is toch wel de uitreiking van de Nederlandse Kinderjury. Wie zou er het mooiste kinderboek van 2016 hebben geschreven? Om 14.00 uur begint de uitreiking…

Praktisch

De Kinderboekenparade is een initiatief van het Kinderboekenmuseum. Je kunt op zondag 11 juni gratis dit leuke festival bezoeken. De parade wordt om 11.00 uur feestelijk geopend en duurt tot 17.00 uur. Je vindt het Kinderboekenmuseum op het Prins Willem-Alexanderhof 5 in Den Haag

Ranja en Rosé ontvangt geen geld of vergoeding voor deze tip. 

 

Delen:


Bekijk op kaart

Op ontdekkingsreis bij de Kinderboekenparade (zondag 11 juni in het Kinderboekenmuseum)

kinderboekenmuseum, Prins Willem-Alexanderhof, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart