Kindercabaret: lachen om je ouders (en jezelf) – zon 25 aug. in het Zuiderparktheater

Dit weekend

Door Willemijn – Cabaret? Dat is leuk voor volwassenen. Klopt! Maar wist je dat er ook cabaret is voor kids? Kindercabaret! Komend weekend zie je in het Zuiderparktheater kindercabaretvoorstelling Het Vijfde Couplet. En dat wordt vét leuk… althans als je kind bent…. Ouders krijgen het hier ‘zwaar’ te verduren.

Lachen om je ouders

Tijdens de voorstelling het Vijfde Couplet zie je grappige sketches en liedjes over zeer herkenbare situaties waar je als kind samen met je ouders hard om kunt lachen. Hilarisch, een beetje brutaal, energiek en soms absurd. Het Vijfde Couplet gaat over lastige ouders aan tafel, spelletjes met zelf bedachte regels, giechelende verliefdheid, bizarre traktaties en een lesje zwemmen zonder handen… Bij kindercabaret kun je hard lachen om je ouders en om jezelf!

Praktisch

De voorstelling is zondag 25 augustus in het Zuiderparktheater. In dit openluchttheater geniet je van een grappige voorstelling in de buitenlucht. De voorstelling begint om 11.00 uur. Kaartjes bestel je hier. Voor gezinnen is er een aantrekkelijk geprijsde familiepakket. Echt cabaret, maar dan voor iedereen vanaf 6 jaar oud. Veel plezier!

Fotocredits: Anne van Zantwijk

Delen:


Bekijk op kaart

Kindercabaret: lachen om je ouders (en jezelf) – zon 25 aug. in het Zuiderparktheater

Zuiderparktheater, Henriëtte Roland Holstweg, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart