Voorpremière: ‘Casper & Emma’- zondag in de Pathé Kleuterblos (Den Haag en Scheveningen)

Dit weekend

Door Willemijn – Mijn twee oudsten zijn gek van ‘Casper & Emma’. Deze twee Noorse kleuters beleven – samen met knuffels ‘leeuw Welpje’ en ‘Mevrouw Konijn’ – tal van avonturen die voor mijn kinderen adembenemend zijn. Zo gingen ze al eens op safari (in de film Casper & Emma op Safari) en is er ook een prachtige kerstfilm van ze. Op 1 juni verschijnt er een nieuwe Casper & Emma film, genaamd Casper & Emma de bergen in. Aanstaande zondag is bij Pathé Den Haag de voorpremière. En Ranja en Rosé mag daar kaarten voor weggeven!

Casper & Emma de bergen in

Deze spannende kinderfilm (geschikt voor alle leeftijden) begint in de vakantie van Casper & Emma. Ze staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld.  Uiteraard zijn Caspers ouders er ook bij en natuurlijk ook Emma’s alleenstaande moeder. Maar als Aksel, een goede vriend ook aansluit, probeert Casper om Emma’s moeder en Aksel  te koppelen. En daarbij neemt hij steeds meer risico’s. En dat in de woeste natuur van Noorwegen….als dat maar goed afloopt…

Pathé Scheveningen

Pathé Kleuterbios: speciaal voor…kleuters

Casper & Emma de bergen in wordt vertoont tijdens de ‘De Pathé Kleuterbios’ De Kleuterbios vindt circa één keer in de 4 tot 8 weken plaats. Tijdens deze ochtenden kiest Pathé ervoor om de haar bioscopen extra aantrekkelijk te maken voor jonge kinderen. Dus gaat het zaallicht niet helemaal uit, staat het volume zachter dan normaal en krijgen kinderen een Kids Combo (iets drinken en iets lekkers) en worden de ouders verwend met een kopje koffie of thee. En in Pathé Scheveningen is deze ochtend extra leuk aangekleed met kleurplaattafels en een springkussen.  De Kleuterbios belooft echt een ochtend te worden om te genieten van een gezellig familie-uitje in de bioscoop.

Deze Kleuterbios is trouwens niet alleen in Scheveningen aanstaande zondag. In heel veel Pathé theaters (ook Buitenhof, Spui, Delft) draait aanstaande zondag om half 11 deze leuke film voor het eerst. Voor kaartjes kijk snel op de site van Pathé of lees nog even verder.

Casper en Emma

Win kaarten voor zondag a.s.

Ranja en Rosé mag 2 x 2 kaarten (ouder + kind) weggeven voor de voorpremière van Casper & Emma de bergen in aanstaande zondag (21 mei om 10.30 uur) in Pathé Scheveningen. Wil jij de kaarten winnen?

De actie loopt vandaag en morgen (woensdag 17 en donderdag 18 mei). Vrijdag 19 mei maken we de twee winnaars bekend. Fijne voorstelling!

Delen:


Bekijk op kaart

Voorpremière: ‘Casper & Emma’- zondag in de Pathé Kleuterblos (Den Haag en Scheveningen)

Pathé Scheveningen, Scheveningen, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart