Spring een gat in de lucht met Hemelvaart – Luchtkussenfestival Huygenspark – Hemelvaart

Ranja en Rose luchtkussen
Dit weekend

Met Hemelvaart kun je weer springen! Midden in de drukte van de stad wordt het Huygenspark omgebouwd tot het grootste Nederlandse luchtkussenfestival. Dit gezellige park komt ook dit jaar dus weer vol te staan met luchtkussens, maar ook met picknick-tafels en gezellige kraampjes met gezond eten.

Luchtkussenfestival overzicht

Voor elk wat wils

Voor elk wat wils, want iedereen kan stuiteren en losgaan op o.a. de Mega-take-out-stormbaan van 70 meter lang en een base-jump van 7 meter hoog, vliegen van de Octopus-slide of dansen op Snappie de krokodil en nog veeeeel meer! Ook aan de kleintjes tot en met 3 jaar is gedacht. Voor hen is er een veilig eigen springdomein met o.a. de klim-klauter-aap, een ballenbad of het Sprookjes & Cars –kussen. Dus écht springplezier voor iedereen.

En van springen word je moe, dus daarom zijn er kraampjes met gezonde producten, ijsjes en lekker fruit. En bij alle kraampjes is water gratis. Voor de ouders is er een lekker park-terras ingericht waar je kunt genieten van goede koffie. Lunch, borrel en diner, gezond voor het hele gezin.

Luchtkussenfestival ouders

Praktisch

Het luchtkussenfestival is geopend op Hemelvaartdag en op vrijdag en zaterdag aansluitend. Je moet voor iedereen vanaf 4 jaar entree betalen van €4,-. Onder de 4 zijn kinderen gratis. Maar voor die prijs kun je van ’s morgens 11 uur tot ’s avonds 20 uur plezier beleven!

Luchtkussenfestival ijscoman

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

 

Delen:


Bekijk op kaart

Spring een gat in de lucht met Hemelvaart – Luchtkussenfestival Huygenspark – Hemelvaart

Huygenspark, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart