Modderdag (Boerderij ’t Geertje, 1 juli)

Door Ethelka – Ohhhhhhh!!! Dit vinden wij zo leuk!
Heerlijk vies worden en spelen in de modder, welk kind houdt daar nu niet van?!? Ok, er zullen er vast een paar zijn, maar die van mij hoort daar niet bij. Dus wij zijn dit jaar zeker van de partij op modderdag bij Boerderij ’t Geertje.

Modderdag

Dit jaar viert ’t Geertje op 1 juli Modderdag, georganiseerd door ‘De Groene Ontmoeting ‘.  En dat gaat zeker lekker vies, modderig en nat worden. Niet alleen leuk, maar ook nog eens heel leerzaam om als een klein varkentje in de modder te mogen spelen.  Spelen in de modder, glijden door de modder, lekker vies worden, moddersoep maken, hmmm. Leef je maar uit. Je bent vanaf 13.30 uur welkom en het duurt tot 15.30 uur. Het enige waar je wel even aan moet denken is om een setje schone, droge kleren mee te nemen en ook een handdoek is wel handig. En ook voor de ouders is een droog setje aan te raden. Heel veel modderplezier!
Modderdag (1)

Voor geitjes en meer…

’t Geertje in Zoeterwoude organiseert met regelmaat leuke evenementen voor kinderen, maar is sowieso een fijne plek om naar toe te gaan. Vooral in het voorjaar en rond kerst is het een feestje om daar te zijn. Kinderen kunnen in het voorjaar kennis maken met de nieuw geboren geitjes, biggetjes en kalfjes. Wij hebben zelfs een keer live de geboorte van een kalfje mee mogen maken. En rond kerst is de geitenboerderij helemaal in kerstsferen en is er een kerststal en een stormbaan van hooibalen.

 

Alles van eigen boerderij

In de boerenlandwinkel van de boerderij kun je eigen producten komen, kaas, melk, yoghurt, eieren, jam en nog veel meer lekkers en moois.
En wanneer je even wilt bijkomen van al het gemekker kun je in het restaurant genieten van een heerlijke pannenkoek of een ijsje. Alles gemaakt van producten van eigen boerderij. Ook het ijs, dat laten ze maken door een ijsmaker in de buurt van hun eigen geitenmelk.

Modderdag (2)

 

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Modderdag (Boerderij ’t Geertje, 1 juli)

't Geertje, Geerweg, Zoeterwoude, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart