Moederdag: moeders vandaag gratis naar Drievliet, Omniversum, zwemmen en op de koffie bij Paagman

Dit weekend

Moeders op moederdag gratis naar Drievliet  – incl. benodigde artikel

Drievliet is het enige échte Haagse pretpark. En het is heel leuk om eens een bezoekje te brengen. Uiteraard is het voor de kinderen genieten van de verschillende attracties en spannende achtbanen. Maar ook voor ons als moeders is het natuurlijk een uitje.

En vandaag op moederdag mag je als moeder gratis naar binnen! Alle mama’s zijn gratis, mits je dit artikel uit de Posthoorn hebt uitgeknipt. Dus even op zoek naar een Posthoorn van deze week, Heb je die niet meer? Maak dan een printje van bijgaand artikel en toon dat bij binnenkomst. Ranja en Rosé heeft dit bij Drievliet gecheckt en dat mag ook. Veel plezier vandaag!

Drievliet

Moeders op moederdag  gratis naar het Omniversum

Op moederdag kunnen moeders gratis naar het Omniversum. Natuurlijk wel in gezelschap van een betalend kind of betalende papa. Een aanrader is de animatiefilm Fly me to the Moon, over drie vliegjes die stiekem de eerste maanlanding mee maken. Voor kids heel leerzaam en voor mama’s zeker ook vermakelijk. Hij draait al een tijdje, maar heb je hem nog niet gezien dan is dit je kans. En ben je al bij ‘Fly me tot the moon’ geweest? Niet getreurd, want het Omniversum heeft zondag weer een volle programmering met de mooiste documentaires. Let op! Ga vroeg, want het Omniversum verwacht dat het druk wordt vandaag.

moederdag omniversum

Moeders op moederdag gratis koffie in Kicking Horse café Paagman

Zin in een kopje koffie met een goed boek? Boekhandel Paagman trakteert vandaag alle moeders op een kopje gratis koffie of thee. Dat is nog eens leuk. Ga hiervoor vandaag naar het Kicking Horse Café in de vestiging Frederik Hendriklaan . En bezoek na je koffie zeker ook nog even de winkel voor een moederdagcadeautje voor jezelf of ‘Villa Paagman’, de kinderboekenwinkel voor een fijn (voor)leesboek voor de kids. Fijne moederdag!

Moeders op moederdag gratis zwemmen in Den Haag

Lekker met de kinderen zwemmen of zondagochtend? Ga dan zondag naar een van de Haagse zwembaden. Want hier kunnen moeders gratis naar binnen op zondag 14 mei. De andere bezoekers moeten uiteraard wel gewoon een kaartje afrekenen. Kijk hier welke zwembaden op moederdag geopend zijn.

Deze tips zijn objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

 

Delen:

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart