Ontmoet PAW Patrol, Dora e.a. tijdens de Nick jr. fandagen met Pasen op Duinrell

Door Willemijn – Mijn kids zijn gek op  PAW Patrol: de avontuurlijke actieserie over een reddingsteam bestaande uit zeven heldhaftige puppy’s vinden mijn kids erg leuk. Heb jij thuis ook fans van PAW Patrol – of andere Nick Jr. helden? Dan moet je dit Paasweekend beslist een kijkje gaan nemen in Duinrell, daar zie je deze kindervrienden namelijk dit weekend in het echt.

Fotocredits: Nick Jr.

Marshall, Dora en Simmer

Eerste en tweede Paasdag (1 en 2 april) vinden de Nick Jr. fandagen plaats op Duinrell. Tijdens dit leuke kinderevent ontmoeten je kids hun favoriete Nick Jr. vriendjes zoals PAW Patrol, Dora en Shimmer & Shine. Er is van alles rondom deze kinderhelden te doen. je kunt op de foto met o.a. Marshall, Chase en Skye van PAW Patrol, Shimmer & Shine en Dora en Diego. Er is een Nick Jr. Speurtocht, een speelveld met springkussens en je kunt knutselen, kleuren en spelen met al deze bekende tekenfilmfiguren.

Fotocredits: Nick Jr.

Ook het park zélf is natuurlijk weer open

Vanaf deze week is Duinrell zelf natuurlijk ook weer geopend. Dus tijdens je bezoek aan de Nick Jr. dagen kun je ‘tussendoor’ vanzelfsprekend ook lekker in één van de meer dan 40 attracties voor klein en groot. Bibberen in de spectaculaire achtbanen (o.a. Falcon en DragonFly), lekker ronddraaien in zweefmolen de Aqua Swing of vliegen in de Wild Wings. Mijn kids vinden vooral de Mini trollentrein, de Locomotion en de fietstocht in de lucht op de Monorail heerlijk. Kortom: dit weekend op PAW eh.. PAAS patrouille naar Duinrell!

Praktisch

De Nick Jr. Fandagen zijn op eerste en tweede Paasdag in Duinrell. Het attractiepark is dan geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets koop je hier (let op dit is exclusief toegang voor het Tikibad).

Delen:


Bekijk op kaart

Ontmoet PAW Patrol, Dora e.a. tijdens de Nick jr. fandagen met Pasen op Duinrell

Wassenaar, Duinrell, Wassenaar, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart