Pluimage Festival: gezellig, grappig en een ‘beetje gek’ – Tweede Pinksterdag (Buitenhotel de Vreemde Vogel)

Door Willemijn – Binnenkort is het Pinksteren. Graag attendeer ik je op een gezellig, bijzonder grappig en een ‘beetje gek’ festival: het Pluimage Festival, bij Buitenhotel de Vreemde Vogel in Vlaardingen. Op Tweede Pinksterdag (10 juni) kun je met je met het hele gezin naar dit leuke en vrolijke festival. Wij waren er vorig jaar en nemen ook dit jaar wederom een kijkje.

Kiplekker slapen in een vogelhuis

Buitenhotel de Vreemde vogel is een beetje een buitenbeentje. Ik schreef al eens een blog over dit curieuze, bijzondere hotel waar je overnacht in bijvoorbeeld een vogelhuis, raket, vliegtuig of brandweerkazerne. Zowel ik als mijn kinderen genoten ontzettend van deze heerlijke kindvriendelijke locatie in het groen, op slechts 20 minuten rijden van Den Haag. Natuurlijk verbaas je je hier over de 10 grappige, gekke hotelkamers. Maar minstens zo leuk is de locatie: Buitenhotel de Vreemde Vogel ligt heerlijk verscholen in het groen. Kinderen kunnen er lekker rennen, spelen en klimmen en klauteren in o.a. de sleeptuin of genieten van de dieren. Ouders genieten daarbij van het fijne terras aan het water.

Pluimage Festival: gezellig, grappig en een ‘beetje gek’

Op maandag 10 juni is de vierde editie van het Pluimage Festival. Wat kun je verwachten? Allereerst is er natuurlijk veel leuke muziek. Er treden zes verschillende bands op. Maar ook zijn er heel veel voorstellingen, acts en activiteiten voor kids. In de Vreemde Vogel ‘broedplaats’ kunnen festivalbezoekers bijvoorbeeld hun eigen ‘ei’ komen uitbroeden. Ook kunnen kids elkaar uitdagen voor een echt kussengevecht met héél veel veren. Of knutsel, versier en verf bij de knutseldames, de knutselvogel of een doe graffiti workshop. En natuurlijk is er van alles te eten en te drinken. Van koffie en thee, bier, gin & tonic tot ranja en rosé. Wij waren er vorig jaar op dit festival en genoten. Het is een aanrader voor kids en ouders. Wil jij erbij zijn? Koop dan hier je tickets voor Het Pluimage Festival 2019.

 

 

Delen:


Bekijk op kaart

Pluimage Festival: gezellig, grappig en een ‘beetje gek’ – Tweede Pinksterdag (Buitenhotel de Vreemde Vogel)

De Vreemde Vogel, Van Baerlestraat, Vlaardingen, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart