Klassiek voor kids: Puls en Ritme – Het Residentie Orkest & Percossa

Door Willemijn – Mijn kinderen houden van lawaai maken. Zo trommelen ze het liefst de hele dag met lepels op pannen en potten en gebruiken ze de pannendeksels als ‘bekkens’. Hoe harder hoe beter en hoe meer lawaai des te groter de lol…. Daarom neem ik ze zondag  mee naar Puls en Ritme: klassiek voor kids. Klassiek met een knipoog.

Percossa

Percossa is een muziekgezelschap van vier slagwerkers. Normaal verwacht je bij slagwerk grote trommels, pauken, een triangel en misschien een xylofoon, maar Percossa weet muziek te maken van alles wat je in je dagelijks leven ook tegen komt. Of dat nu tandenborstels, kinderwagens of elektriciteitsbuizen zijn, zij kunnen er elke keer weer een fantastische muziek uit halen.

Puls en ritme

Stil zijn mág niet

Dit keer doen ze dat niet alleen. Samen met het Residentie Orkest en samen met de kinderen wordt aanstaande zondag in in Zuiderstrandtheater muziek gemaakt. Van hard tot zacht en van snel tot langzaam. En je mag meedoen, door te knippen in je vingers of te trommelen op je knieën. Samen met de muzikanten en de andere kinderen maak je zo bijvoorbeeld het geluid van een donderslag of een regenbui. Zo ontstaat een speelse samenwerking tussen publiek en orkest. En je zult versteld zijn van het fantastische resultaat.

Bestel snel kaarten

Will jij aanstaande zondag genieten van deze grappige en muzikale voorstelling? Bestel dan snel je kaarten. De voorstelling begint om 11 uur in het Zuiderstrandtheater. Kaarten bestel je online via de website van het theater.

Puls en ritme

Ranja en Rosé ontvangt geen geld voor dit bericht. De kaarten voor de winactie (4 stuks) zijn door het Residentie Orkest beschikbaar gesteld.

Delen:


Bekijk op kaart

Klassiek voor kids: Puls en Ritme – Het Residentie Orkest & Percossa

Zuiderstrandtheater, Houtrustweg, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart