Start de zomer feestelijk (en mét korting) bij Circus Renz International in Wassenaar

Dit weekend

Door Willemijn – Houden jij en je kids van het circus? Dan heb ik een leuke tip voor je: vanavond (26 juni) donderdag 27, vrijdag 28, zaterdag 29 of zondag 30 juni kun je een bezoek brengen aan Circus Renz International. Dit circus staat namelijk de komende dagen in Wassenaar met de voorstelling ‘The Show Must Go On!’. Wij bezochten het circus en genoten van een heerlijke voorstelling.

Circus zoals circus hoort te zijn

Circus Renz International staat van 20 tot  en met zondag 30 juni op de Dr. Mansveltkade in Wassenaar. Dus vlak achter Duinrell. Van veraf zie je de vrolijk en karakteristieke geel-blauwe circustent al opdoemen. Het plaatje klopt helemaal: prachtige feestelijk gekleurde Renz vrachtwagens en trailers staan strak naast elkaar opgesteld bij de kassa. Allemaal beplakt met mooie nostalgische plaatjes uit een lange circus geschiedenis. Hoe kan het ook anders met een Circus van de beroemde Duitse circus dynastie Renz? Circustraditie sinds 1842, zo staat er met trots op de website van het circus. En dat blijkt, bij het zien van de voorstelling.

Ouderwets genieten voor het hele gezin

Een bezoek aan Circus Renz is leuk voor het hele gezin, zowel voor de allerkleinsten als ook voor papa, mama of bijvoorbeeld opa en oma. Hoewel Circus Renz International geen enorm circus is – het is middelgroot – slaagt de familie Renz er in een gevarieerde en boeiende show te presenteren met verschillende internationale artiesten en acts. De gehele voorstelling duurt – inclusief 15 minuten pauze – circa twee uur. Daarin zie je o.a. diverse vormen van spannende acrobatiek, fascinerende jongleer kunstenaars, grappige clowns en enkele vertederende dierenoptredens (natuurlijk geen olifanten of andere wilde dieren, maar wel paarden, pony’s of kamelen).

Donderdag en vrijdag: familiedag mét korting

De voorstellingen van Circus Renz International zijn donderdag en vrijdag om 17.00 uur. Zaterdag en zondag beginnen ze om respectievelijk 19.00 en 14.00 uur. Ranja en Rosé tip: op donderdag en vrijdag gelden er aantrekkelijk sterk verlaagde entreeprijzen. Kinderen betalen dan 10 euro en volwassenen 15 euro. Voor meer ticketinfo bekijk je de site van Circus Renz International. Let op: kaarten kaarten koop je online of aan de kassa (kassa gaat ca. 45 minuten voor de show open).

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Start de zomer feestelijk (en mét korting) bij Circus Renz International in Wassenaar

Dr. Mansveltkade, Wassenaar, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart