Roofvogeldemonstratie (6+) op 5 augustus – Zuiderparktheater

Dit weekend

Door Willemijn – Wij hebben vorig jaar, ook tijdens de zomervakantie een keertje een Roofvogelshow gezien. Zowel de kinderen als ik vonden dit een heel leuk uitje. Dus wij werden erg enthousiast bij het zien van het programma van het Zuiderparktheater. Want hier staat dit seizoen een heuse Roofvogelshow op het programma.

Toeschouwer of deelnemer

Een kennismaking met de heersers van het luchtruim? Zie je ze al vliegen? Laat je tijdens een onvergetelijke demonstratie op zondag 5 augustus verrassen door de spectaculaire vrije vluchten van grote en kleine roofvogels. Het leuke aan een roofvogeldemonstratie is dat je niet alleen toeschouwer bent. Met een beetje geluk ben je een van de mensen die mag komen helpen.

Roofvogelshow

Valkeniers vertellen

Roofvogeltrainers noem je valkenier. Zij  laten graag zien welke band er kan ontstaan tussen de mens en de roofvogels. Tijdens de show maak je kennis met verschillende vogels, waaronder de woestijnhaviken, die rakelings door en over het publiek vliegen, maar ook Dio, een Amerikaanse zeearend komt overgevlogen. De show is een combinatie van boeiende achtergrondinformatie, spannende anekdotes en spectaculaire vluchten en oefeningen.

Roofvogelshow

Praktisch

De Roofvogelshow is zondag 5 augustus om 11 uur. De show duurt een uur. Kaarten voor deze spectaculaire show zijn te verkrijgen via de website van het Zuiderparktheater. Goed om te weten: dierenwelzijn staat voor de Dutch Raptors op nummer één.

Yes-R

Delen:


Bekijk op kaart

Roofvogeldemonstratie (6+) op 5 augustus – Zuiderparktheater

Zuiderparktheater, Henriëtte Roland Holstweg, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart