Santarun 2018 – Ren je rot als kerstman, voor het goede doel (Voorburg, zondag 16 dec.)

Dit weekend

Door Willemijn – Aankomende zondag belooft het heel gezellig te worden in de Herenstraat van Voorburg. Want hoe leuk is het als je honderden Kerstmannen ziet rennen? Met lekkere glühwein, fijne hapjes en gezellige kerstmuziek. En misschien wil je zelf ook wel mee rennen? Dat kan. Allemaal voor het goede doel.

Honderden Kerstmannen in Voorburg

Zondag a.s. 0m 15.00 uur vindt namelijk de derde Voorburge ‘Santa Run’ plaats, een evenement ten bate van het goede doel, georganiseerd door de Rotary.. Om drie uur  klinkt het startschot – of beter nog de start-kerst-bel… en dan kunnen de kerstmannen rennen. Jong, uit, groot, klein, kind, ouder of grootouder, iedereen die het leuk vindt om mee te doen kan deelnemen. De voorwaarde is wel dat je het rondje van ca. drie kilometer kunt rennen (lopen mag ook) én – natuurlijk – dat je verkleed bent als kerstman in een ‘Santa-pak’. Het parcours loopt door het oude centrum van Voorburg.

De opbrengst gaat naar een goed doel

Ook dit jaar gaat de opbrengst naar een goed doel; of eigenlijk twee goede doelen:  een natuurspeeltuin voor Buitengoed Dorrepaal en een clubhuis voor de Voorburgse Rugby Club (VRC). Hoe werkt het? Voor € 10,- per persoon kan iedereen deelnemen aan de run. Daarvoor krijg je als deelnemer een knalrood kerstmannenpak. Na afloop van de race mag je dit pak houden. De opbrengst van alle renners, alsmede de inkomsten uit sponsoren gaat integraal naar de genoemde twee goede doelen.

Schrijf je nú in

Wil jij meerennen? Koop dan hier jouw startbewijzen en geniet van een heerlijke zondagmiddag, waarbij je ook nog eens twee prachtige goede doelen steunt. Of zoals een kerstman zou zeggen: ‘Ho ho ho’.. eh.. ik bedoel ‘Go go go’! Veel plezier.

Ranja en Rosé ontvangt geen geld voor deze posting. 

Delen:


Bekijk op kaart

Santarun 2018 – Ren je rot als kerstman, voor het goede doel (Voorburg, zondag 16 dec.)

Herenstraat, Voorburg, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart