Theatertip: Pak’m van BonteHond – a.s. zondag ‘het Paradijs’ van de Koninklijke Schouwburg

Pak'm kleutervoorstelling
Dit weekend

Door Willemijn – Met je peuter of kleuter naar het theater? Ik vind het heerlijk! Inmiddels is mijn jongste in zijn klas ‘oudste kleuter’, dus nu wij nog kunnen genieten van kleutervoorstellingen, doen we dat. Daarom gaan we zondag naar Pak’m van theatergezelschap BonteHond. Een prachtige, grappige voorstelling in het Paradijs….

Pak'm

‘het Paradijs’

Bovenin de Koninklijke Schouwburg bevindt zich ‘het Paradijs’, één van de kleinste zaaltjes in de schouwburg, met maar zestig stoelen. Ook dit theaterseizoen heeft de Koninklijke Schouwburg op zondagochtend speciale peuter- en kleutervoorstellingen. Deze vinden plaats in het Paradijs. Komende zondag begint het seizoen goed. Namelijk met de voorstelling Pak’m.  Ik vind BonteHond een van de leukste gezelschappen die voorstellingen maken voor kids. Hun voorstellingen zijn met liefde gemaakt, zijn goed afgestemd op de doelgroep en zijn bovenal vaak erg grappig.

Pak'm

Achtervolging als Tom and Jerry

In Pak’m worden de kinderen vermaakt met een achtervolging. Een achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aan-ge-ren op een klein speelvlak. Wie pakt uiteindelijk wie? Heeft hij dan wel de juiste persoon te pakken?  We zien drie ogenschijnlijk ‘volwassen’ presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been …. Genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.

Pak'm

Praktisch

Pak’m is de opvolger van de kinderhit AaiPet die de afgelopen drie jaar duizenden kinderen op het puntje van hun stoel kreeg. Er wordt niet gesproken in de voorstelling. De voorstelling is voor kinderen vanaf ca. 3 jaar. Je bent zondag van harte welkom in het Paradijs. Er zijn twee voorstellingen: om 10 uur of om 11.30 uur. De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten. Kaarten bestel je online op de website van het theater.

Koninklijke_Schouwburg

Delen:


Bekijk op kaart

Theatertip: Pak’m van BonteHond – a.s. zondag ‘het Paradijs’ van de Koninklijke Schouwburg

Koninklijke Schouwburg, Korte Voorhout, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart