TimTim – twee timmerende timmermannen in de Koninklijke Schouwburg

Door Willemijn – Komend weekend staat er weer een fijne peuter- en kleutervoorstelling gepland in Het Paradijs, de kleine, gemoedelijke zolderzaal van de Koninklijke Schouwburg. Onder de rondingen van het dak kun je zondag gaan kijken naar TimTim. Een voorstelling met humor, timmerenergie en een snufje magie voor kinderen vanaf 2 jaar.

TimTim

Foto: Moon Saris

Timmerende timmermannen

TimTim gaat over twee timmermannen. Ze bouwen veel, ze verbouwen vaak. Hun wereld is nooit af, het kan altijd beter, mooier, anders. Dat vindt Timmerman Tim en dat vindt Timmerman Willie ook. Maar dan wil Tim veel meer timmeren, meer dan Timmerman Willie. Die wil zijn huis beschermen tegen de timmerende Tim. Naarmate de voorstelling vordert neemt de vermoeidheid van de mannen toe. Droom en werkelijkheid gaan steeds meer door elkaar lopen in de wonderlijke wereld van TimTim.

TimTim

Foto: Kamerich & Budwilowitz/EYES2 

Praktisch

TimTim is aanstaande zondag te zien in Het Paradijs, in de Koninklijke Schouwburg. Er zijn twee voorstellingen: eentje om 10 uur en eentje om 11.30 uur. Voor beide voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar. Die kun je online bestellen op de website van Het Nationale Theater. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

TimTim

Foto: Moon Saris

 

Delen:


Bekijk op kaart

TimTim – twee timmerende timmermannen in de Koninklijke Schouwburg

Korte Voorhout 3, 2511 CW Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart