De winter begint op Buitengoed Dorrepaal: Winterfair op vrijdag 14 december

Dorrepaal Kerst 2017
Dit weekend

Door Willemijn – Het is bijna kerstvakantie. En dat betekent naar ik hoop een beetje winters weer met misschien wel een beetje sneeuw en ijs, maar ook glühwein, warme chocolademelk, knusse gezelligheid en vuurkorven. Als jij ook zin hebt in een beetje winter, dan heb ik een leuke tip. Ga vrijdag naar Buitengoed Dorrepaal, de kinderboerderij annex leer- en werkplek voor mensen met een beperking, mooi gelegen aan de Vliet. Vrijdag is daar namelijk een leuke, en gezellige Winterfair.

Dorrepaal Kerst 2017

Winterse gezelligheid

Als de schemering valt en de lichtjes in de bomen aan gaan, dan kun je de winter inluiden tijdens de Winterfair 2018. Deze gezellige markt is aanstaande vrijdag van 16-20 uur op Buitengoed Dorrepaal. Tijdens de Winterfair kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes, winterse muzikale voorstellingen, prachtige kerstmuziek, Winterprinsessen en vooral ook van heel veel gezelligheid. Heb je nog geen kerstboom, dan is dit je kans. Want de Kerstbomenverkoop is ook geopend. En natuurlijk zijn er diverse kraampjes met leuke hebbedingetjes, regionale lekkernijen en mooie (kerst)cadeautjes.

Dorrepaal Kerst 2017

Dorrepaal Kerst 2017

Voor kinderen is er van alles te doen

Ook kinderen zijn van harte welkom. Voor hen zijn er diverse workshops. Zo kunnen ze hun eigen kerststukje of mooie kerstversiering maken. Maar ook kunnen ze marshmallows roosteren boven een van de vuurkorven, meelopen in een lampionnenoptocht en is er een sprookjesverteller met de mooiste verhalen. Speciaal voor de kids is er lekkers, zoals  frietjes en/of oliebollen.

Dorrepaal Kerst 2017

‘Bijzondere’ medewerkers

Buitengoed Dorrepaal is onderdeel van Middin. Middin biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de ruimte om tóch gewoon mee te doen. Bij Dorrepaal zijn het mensen met een verstandelijke beperking, die het landgoed juist zo bijzonder maken. Op Dorrepaal krijgen ze de kans om op een normale manier – met soms een beetje hulp – deel te nemen aan het arbeidsproces. Op Dorrepaal doen zij vrijwel alles. Ze verzorgen de dieren, werken in de tuin en op het landgoed, runnen de winkel en werken in de horeca. En dat doen ze met verve! Want alles is bij Dorrepaal altijd tip top in orde.

Dorrepaal Kerst 2017

Praktisch

De Winterfair aanstaande vrijdag 14 december. Je kunt genieten van de gezellige avond tussen 16 uur en 20 uur. Het adres van Buitengoed Dorrepaal is Westvlietweg 115 in Leidschendam.

 Dorrepaal Kerst 2017

Delen:


Bekijk op kaart

De winter begint op Buitengoed Dorrepaal: Winterfair op vrijdag 14 december

Dorrepaal, Westvlietweg, Leidschendam, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart