Yoga met je kind (zondag in Voorburg)

Yoga 17 september - Ranja en Rosé
Dit weekend

Door Ethelka – Ik ben best wel een yogafan, zo’n recreatieve fanatiekeling die zich af en toe in allerlei knopen wringt om er vervolgens bijna niet meer uit te geraken of met een plof op mijn mat terecht te komen.

Op die momenten zit er meestal een klein draakje bij me in de buurt die zich dan kostelijk vermaakt om mijn verwoede pogingen ondersteboven te blijven staan of als een soort gefrustreerde kikker probeert niet plat m’n gezicht te vallen. Ondanks die taferelen is haar interesse in yoga gewekt en wil zij ook allerlei ‘kunstjes’ doen en yogaposes aannemen. Wat haar trouwens vaak soepeler af gaat dan mij….

Yoga door en met je kind

Sinds een jaar of drie ben ik lid bij Mijnyogastudio aan het Zwarte Pad in Voorburg. Een straatje verstopt achter de Herenstraat. Op 17 september van 12.00 tot 13.15 uur geeft Edith Wientjens daar een workshop ouder/kind yoga voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Zij is een zeer bevlogen en ervaren yogadocente die haar lessen en vele verschillende workshops met veel humor en gezelligheid geeft.

Yoga 17 september - Ranja en Rosé

Kunstjes

Tijdens deze workshop krijgen zowel ouder als kind op spelenderwijze een introductie tot yoga. Je leert over hoe te rekken en strekken, houdingen aan te nemen, maar ook om even stil te zijn. Natuurlijk worden er ook ‘kunstjes’ gedaan (acroyoga) en zullen alle vaders en moeders waarschijnlijk fungeren als basis voor zweefvliegen, vliegers of als rekstok.

Lachen is gezond

Het belangrijkste is natuurlijk het samen genieten, beleven, delen en het plezier wat je hebt met je kinder(en). Ik kan je vertellen dat het echt ontzettend leuk is om dit met je kind samen te doen. Elke keer leer ik weer dat het helemaal niet belangrijk is hoe ver je met je neus op je knieën komt of hoe mooi je in een bepaalde houding staat. Lachen is gezond en plezier maken met je kind terwijl je lichamelijk bezig bent is toch wel een van de leukste dingen om te doen.

Yoga 17 september - Ranja en Rosé (1)

Praktisch

Je vindt Mijn Yoga Studio aan het Zwarte Pad in Voorburg. Een straatje verstopt achter de Herenstraat. Op 17 september van 12.00 tot 13.15 uur vindt de ouder-kind workshop hier plaats. De workshop kost €15,00 per koppel en als je met meer kinderen wil komen betaal je €5,00 per extra kind. Na afloop is er een drankje en een snackje. Aanmelden via de mail: edith@mijnyogastudio.nl . En als je meer wilt weten bezoeek dan even de site.

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

 

Delen:


Bekijk op kaart

Yoga met je kind (zondag in Voorburg)

Zwartepad 2, 2271 BT Voorburg, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart