Appeltaart met perensap bij Appels & Peren

Eten & drinken

Door Willemijn – Als ouder weet je dat lekker lunchen of uit eten met kinderen alleen mogelijk is als de kids zich weten te vermaken én als je niet wordt weggekeken omdat je met kinderen binnen komt. Daarom heb ik altijd als voorzorg een kleurboek en kleurtjes in mijn tas. Daar kan ik ze meestal wel een half uurtje mee vermaken. Maar om echt rustig te kunnen zitten is het vooral fijn om te weten waar kinderen écht welkom zijn. Zoals bij Appels & Peren in de Appelstraat.

2016-10-21-11-42-21

Iedereen voelt zich direct thuis

Appels & Peren op de Appelstraat is zo’n fijn restaurantje. Buiten staat sinds 1 april weer een klein maar gezellig terras. Bij binnenkomst voel je gelijk een gastvrije sfeer. Kleine tafeltjes voor 2 tot 4 personen worden afgewisseld door lekkere zitbanken en een grote leestafel. Naast de leestafel staat een klein hoekje voor de kinderen om te spelen met een keukentje, een eigen kindertafel, kleurboeken, kleurtjes, spelletjes en leesboeken. Terwijl de kinderen aan hun eigen tafeltje een biologisch appel- of perensapje drinken, kun jij genieten van een lekkere koffie en een zelfgebakken, heerlijke appeltaart. Ook de lunchkaart ziet er zowel voor ouders als voor kinderen goed uit. Een tosti of een gewone boterham met pindakaas, nutella of jam gaat er bij die drie van mij altijd wel in.

2016-10-21-11-59-21

Ook een fijne avondkaart

Het leuke is dat Appels & Peren ook ’s avonds geopend is voor een makkelijke avondmaaltijd. De kaart is niet uitgebreid, maar dat is in dit geval prima. Want terwijl de kinderen hun bordje leeg eten en daarna wat spelen, hebben wij net voldoende tijd om lekker te eten en te genieten van dit avondje weg.

2016-10-21-11-27-45

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Appeltaart met perensap bij Appels & Peren

Lunchroom Appels & Peren, Appelstraat, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart