Begin de zomervakantie lekker bij BARN47: werelds eten én lekker spelen – win een etentje

Eten & drinken

Door Willemijn – De schoolvakantie is begonnen. Om de vakantie feestelijk te starten hebben wij ons zelf dit weekend getrakteerd op een etentje bij BARN47: hét favoriete restaurant van mijn kinderen. Natuurlijk vinden mijn man en ik het ook een feestje om hier te gaan eten. Bij BARN47 heb je gegarandeerd een avond vol ‘werelds’ eten, kunnen de kinderen lekker spelen in het speelparadijs en eten kids – tot en met zes jaar oud – ook nog eens gratis (altijd). Van onze drie kinderen hoefden we voor de jongste twee van zes en vijf niet te betalen. Dat maakt de avond nog leuker.

Wereldkeukens en superspeelhoek

BARN47 biedt haar gasten lekker eten vanuit vele landen en regio’s. van Asia Bar tot Mexicaanse ‘El Cocina’ en van Japanse sushi of Italiaanse pizza tot Kids Kitchen. In circa tien verschillende wereldkeukens wordt live je bestelling voor je klaar gemaakt. Wij genoten o.a. van diverse sushi’s, een vegetarische mini-hamburger en een proeverij van vis.

Kids: lekker spelen en gratis eten (t/m 6 jaar)

Mijn kinderen smulden bij BARN47 elk van een pannenkoek, een stukje kip en een slice pizza. En toen kwam in hun ogen misschien nog wel het allerleukste: het spelen. Want zodra de kids hun maaltijd op hebben, kunnen zij lekker spelen in de grote indoor speelhoek: klimmen, klauteren en rennen. Het kan allemaal in het afgeschermde (geluidsarme) speelparadijs van BARN47. Mijn kinderen vonden het zo leuk dat ik ze er nauwelijks meer uit te krijgen waren. Gelukkig kreeg ik ze zo ver toen ze hun eigen softijsje mochten maken. Want dat is natuurlijk een feestelijk manier om deze fijne avond af te sluiten. Met de softijsmachine je eigen ijsje draaien, versieren met sprinkels en smullen van de wafels.

Bij BARN47 eten kinderen tot en met zes jaar oud (altijd) gratis. Dat is niet alleen sympathiek maar ook voordelig. Helemaal omdat het speelgedeelte juist voor deze jonge leeftijd een aanrader is. En op woensdag eten ook kinderen tot en met 17 jaar gratis. Hierbij geldt voor de woensdag wel dat er tegenover elk kind dat kosteloos eet, een betalende volwassene mee moet komen (dus 2 volwassenen is 2 kinderen (6-17 jaar))

kidsplayground-2

Winactie

Om de vakantie goed te beginnen, mag Ranja en Rosé één van haar volgers blij maken met een gratis etentje (2 volwassenen en 2 kids).. Dat betekent dat jij en je gezin gratis bij BARN47 mogen gaan eten. Wil jij winnen? Like dan Ranja en Rosé op Facebook en vertel ons op Facebook met wie jij wilt gaan genieten bij BARN 47.

Delen:


Bekijk op kaart

Begin de zomervakantie lekker bij BARN47: werelds eten én lekker spelen – win een etentje

Poeldijkseweg 47, 2544 NS Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart