Begin het nieuwe schooljaar goed bij Barn47: win een ‘Barn 47 VIP Tasting’ voor je gezin

chesterfields-rond tekst
Eten & drinken

Door Willemijn – De laatste dag van de vakantie is aangebroken. Dat is voor mij altijd een dag met een beetje dubbel gevoel. Enerzijds vind ik het fijn dat de kids vanaf morgen weer gewoon naar school gaan. Anderzijds vind ik het ook wel erg jammer dat de zomervakantie weer afgelopen is. Zeker met het prachtige weer dat we – op de laatste dagen na – deze zomervakantie hadden. Om de vakantie feestelijk af te sluiten hebben wij ons zelf dit weekend getrakteerd op een etentje bij Barn47: hét favoriete restaurant van mijn kinderen. Natuurlijk vinden mijn man en ik het ook een fijn restaurant om te gaan eten. Want bij Barn47 heb je gegarandeerd een avond vol ‘werelds’ eten en fantastisch speelplezier voor de kids.

Overzicht Barn47

Wereldkeukens en superspeelhoek

Barn 47 biedt haar gasten het lekkerste eten vanuit vele landen en regio’s. van Asia Bar tot Mexicaanse ‘El Concina’ en van Japanse Sushi of Italiaanse pizza tot Kids Kitchen. In meer dan tien verschillende keukens wordt live je bestelling direct voor je klaar gemaakt. Wij hebben ook deze keer weer van alle keukens geproefd en ook nu was de kwaliteit goed. Terwijl je geniet van al dit lekkers en de overvloed aan keuzes spelen je kinderen honderduit in de grote indoor speelhoek: klimmen, klauteren, glijden, zwieren en zwaaien, het kan in het afgeschermde (geluidsdichte) speelparadijs van Barn47. Mijn kinderen vonden het zo leuk dat ik ze er nauwelijks meer uit te krijgen waren, zelfs niet voor pannenkoeken in de vorm van een smurf, poffertjes met Nutella of een zelf te maken softijsje.

Pannenkoeken

kidsplayground-2

Begin het nieuwe schooljaar goed: win een gratis ‘Barn47 VIP Tasting’

Om het nieuwe schooljaar goed te beginnen, mag Ranja en Rosé één van haar volgers blij maken met een gratis ‘Barn 47 VIP Tasting’ t.w.v. € 100,00 euro. Dat betekent dat jij en je gezin gratis bij Barn47 mogen gaan eten en als VIP ontvangen worden . Wil jij winnen? Like dan Ranja en Rosé op Facebook en vertel ons op Facebook met wie jij wilt gaan genieten van deze Barn47 VIP Tasting. Taggen en delen mag, maar hoeft niet. We vinden we natuurlijk wel fijn. Veel succes!

Saladebar

Voorwaarden:  voor de Barn47 VIP Tasting geldt een maximum van honderd euro voor het gehele gezelschap. Wanneer de factuur hoger dan honderd euro uitvalt, zijn deze meerkosten voor rekening van de winnaar. De honderd euro is een vrij tegoed en mag worden besteed aan zowel eten als drankjes. De prijs is geldig tot eind 2018, daarna vervalt deze. Er wordt géén geld teruggegeven op deze waardecheque.

Delen:


Bekijk op kaart

Begin het nieuwe schooljaar goed bij Barn47: win een ‘Barn 47 VIP Tasting’ voor je gezin

Poeldijkseweg 47, 2544 NS Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart