BARN47 – foodbelevenis mét binnenspeeltuin

Barn47 titel
Eten & drinken

Door Eelke – Ik ben niet zo gek op all-you-can-eat-restaurants. Dit concept doet mij toch altijd een beetje denken aan die paasbrunches in veel te warme ruimtes met je bejaarde opa, zeurderige tantes en vervelende neefje. En dat je geen normaal gesprek kunt voeren omdat je tafelpartners steeds aan het wandelen zijn op zoek naar nieuwe snacks. Maar ondanks mijn negatieve beeld van all-you-can-eat trok BARN47 toch direct mijn aandacht.

Barn47 Bar

Uitrazen in de ‘kinderhoek’

Op de website zie ik een heel hip restaurant en bij het lezen van de kaart gaan mijn kinderen en ik ongeveer hyperventileren. Wat een lekkers. En dan is er een ook nog een geweldige “kinderhoek”. Dus daar gingen we op een regenachtige woensdagmiddag richting deze nieuwe Haagse aanwinst. Papa en mama lekker eten, kids nog even uitrazen, dat klinkt wel erg Ranja en Rosé.

Barn47 playground

Barn47 playground 2
Van sushibowl tot bitterbal

Bij aankomst worden we direct verrast door het hippe, warme interieur. Geen “vreetschuur-achtige’ setting, maar een heel fijne sfeer. Terwijl de serveerster ons drankje komt opnemen, legt ze ons het concept uit. Maar niet voordat ze een plankje met allerlei lekkers komt brengen. En daarna kan het grote genieten beginnen. De kinderen zijn al in geen velden of wegen meer te bekennen, waardoor wij op ons gemakje lekkers kunnen gaan halen. Ik begin met een sushibowl met zalm (aanrader!) terwijl mijn man voor de ‘chicken satay’ gaat (heel mals!) Omdat de porties niet heel groot zijn, is er ruimte voor veel verschillende gangen. Na de eerste ronde volgen soft taco’s met pulled pork, quasedilla’s met jalopenos en guacemole, ossenhaasspiesjes, spareribs en pizzapuntjes. En terwijl de kinderen op hun pannenkoek wachten (in beren- en smurfenvorm), pikken we ook nog een bitterbal en kaasstengel mee.

Barn47 salade

Barn47 eten

Het coolste restaurant ter wereld

De bediening is losjes en vriendelijk, de wijn is lekker en de avond vliegt voorbij. Terwijl de kinderen op hun blote voeten heen en weer rennen tussen speeltoestel en pannenkoek (moet je als ouder wel tegen kunnen), hebben wij tijd om te discussiëren wie toch nog even dat broodje hamburger moet gaan halen. We sluiten de avond af met een zelfgetapt softijsje met veel te veel toppings. En als je dochter op de terugweg in de auto zegt dat dit het coolste restaurant ter wereld is, dan weet je dat een mooie avond hebt gehad.

Tip: wij waren er op woensdagavond. Hierdoor was het niet al te druk. Ik kan me voorstellen dat je in het weekend liever niet te dicht bij het speelparadijs zit.

Barn47 ijsjes maker

Barn47 ijsjes maker 2

Gebruik je Hofpas bij BARN47

Ben je bij BARN47, gebruik dan de Hofpas. Je krijgt op maandag tot en met woensdag 20% korting op de kosten van het eten. En op donderdag tot en met zondag krijg je 10% korting. De korting geldt voor maximaal 4 personen. En heb je nog geen Hofpas? Vraag hem dan gratis aan.

Win een cadeaubon voor BARN47

Wil je net als Eelke ook een mooie avond bij BARN47 beleven? Wij mogen een cadeaubon ter waarde van 75 euro weggeven! Om deze superprijs te winnen hoef je alleen maar Ranja en Rosé leuk te vinden op Facebook en laat je onder de Facebook posting weten met wie jij bij Barn 47 gaat eten.

De actie loopt van zondag 3 september tot en met woensdag 6 september. Ranja en Rosé maakt donderdag 7 september de winnaar bekend.

Barn47 eten 2

Praktisch

BARN47 ligt aan de Poeldijkseweg 47 in Den Haag. Op de website van BARN47 vind je alle informatie over deze topper.

Deze review is objectief geschreven. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

Delen:


Bekijk op kaart

BARN47 – foodbelevenis mét binnenspeeltuin

Barn47, Poeldijkseweg, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart