Blend One: heerlijke plek van ontbijt tot diner

Blend one
Eten & drinken

Door Willemijn – Vandaag zit ik heerlijk te werken in mijn nieuwe favoriete koffietentje. Want ik heb een plek ontdekt bij mij om de hoek, waar ik heel blij van word. Niet alleen om achter mijn laptop te kruipen, maar vooral ook om relaxed te geniet en te ontspannen met de kids. Bijvoorbeeld zoals we hier afgelopen zondag deden.

Geel geel geel

Blend One in Voorburg is dé nieuwe hotspot wat mij betreft. In een gezellig hoekpand op de Van de Wateringenlaan is deze gele plek nu een maand of vier geopend. Ik noem speciaal geel omdat niet alleen het logo geel is, maar dit in de hele zaak is doorgevoerd. Lekker fris kleurtje dus. Buiten valt het terras direct op. Een rij tafeltjes tegen de pui en een aantal picknick tafels voor grote groepen. De buitentafeltjes zijn onder de luifel geplaatst en sinds kort zijn hier ook heaters opgehangen. Als het dus niet extreem koud is, of als er een winters zonnetje schijnt kun je hier nog prima genieten.

In het huiskamertje

Bij binnenkomst kies ik, als ik met de kids ben, het liefst het hoekje direct rechts. Dit is een knus huiskamertje. Lekkere stoelen, bijzettafeltjes én een kast met spelletjes en speelgoed. Het meeste speelgoed is vintage, mar juist daarom leuk. Het is niet standaard, dus de kids kunnen weer eens met iets nieuws spelen. Als ik met een vriendin, alleen of met manlief Blend One bezoek dan kies ik voor een hoge tafel tegen de muur aan de linkerkant. De banken zitten lekker en je hebt gezellig zicht op de hele zaak.

Prijswinnende koffie

De koffie van Blend One is prijswinnend. Tenminste dat vinden de kenners. Ik vind de zwarte koffie gewoon heel erg lekker. Maar het stukje cake, kokosblondie of walnoot brownie die er bij komt maakt het extra fijn. Wil je meer lekkernijen? Natuurlijk kun je deze zelfgebakken taartjes ook bij je koffie bestellen. Ook het ontbijt is top. Mijn kinderen genoten samen van een portie verse, warme zelfgemaakte wafel met suiker en nutella. Smullen. ’s Avonds kun je genieten van een borrelplank en die is bijna een vervanging voor je avondmaaltijd. Heerlijke hapjes om te genieten bij je drankje. In het weekend kun je hier ook eten. Dat hebben wij nog niet geprobeerd, maar de eerste gelegenheid dat we iets te vieren hebben gaan we zeker Blend One proberen.

Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geel geld of vergoeding. We betalen de rekening van onze bestelling dus gewoon zelf. 

 

 

 

Delen:


Bekijk op kaart

Blend One: heerlijke plek van ontbijt tot diner

BLEND ONE, Van de Wateringelaan, Voorburg, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart