Buitengewoon én kindvriendelijk genieten bij Brasserie Buitenhuis

Buitenhuis
Eten & drinken

Door Willemijn – Afgelopen week was het natuurlijk prachtig weer. Echt weer om lekker op het terras te zitten, liefst zoveel mogelijk zonnestralen te vangen en fijn buiten te spelen. Wij kozen er voor om bij Brasserie Buitenhuis te gaan genieten van een relaxt zomer sfeertje. En ik moet zeggen dat dat genieten is gelukt: we lunchten heerlijk aan het water en in de zon, terwijl de kids eerst buiten speelden   Het werd een topmiddag.

Buitenhuis

Vakantiegevoel in je ‘eigen’ buitenhuis

Brasserie Buitenhuis heeft als motto ‘Iedereen een buitenhuis’. En hoewel het natuurlijk niet je eigen buitenhuis is, maken ze het toch behoorlijk waar . Als ik een buitenhuis zou hebben, dan zou dít de sfeer zijn die ik zou creëren: huiselijk, hip, maar met veel natuurlijke materialen en kleuren. En ook het feit dat deze Brasserie in een aantal aaneengesloten kassen is gehuisvest – waardoor deze heerlijk licht en ruimtelijk is – maakt het tot een fijne plek. Ook met minder mooi weer. De diverse originele woonaccessoires en decoratiematerialen zijn met zorg gekozen en maken het helemaal ‘af’.

Buitenhuis Buitenhuis Buitenhuis

Heerlijke buitenplek

Met het mooie weer van afgelopen week lunchten wij er fijn op het terras. Zeker met het prachtige uitzicht: je kijkt uit over het mooie Valkenburgse Meer. Zondag met surfers, zwemmers en een bootje. Maar ook het terras zélf is de moeite waard: groot en ruim opgezet, met veel ruimte tussen de tafels. En voor kinderen is er veel speelruimte. Er is binnen een kleine speelhoek. . Maar vooral ook op het veld tussen de brasserie en het water kun je prima spelen. Of neem voor je kids zwemkleding mee.

Buitenhuis

Kindvriendelijk menu

Nog voordat de eerste drankjes werden gebracht, hadden de kinderen de kaart als gezien. En dat bleek moeilijk kiezen… Er is van alles voor kinderen: van poffertjes tot pasta, en van vega nugget tot spareribs. Genoeg lekkers voor de kids. Maar ook de ‘grote mensen’ kaart van Buitenhuis is de moeite waard. Je vindt er  goed belegde broodjes,  originele salades en diverse andere fijne lunchgerechten.

Buitenhuis

Speelhoek en knutselvermaak

Terwijl wij genoten van onze lunch en het zonnetje, hadden we geen ´kind´ aan onze kinderen. Ze speelden heerlijk buiten. Wij hadden een heerlijke zondagmiddag, in ons ‘eigen’ Buitenhuis. Of zoals mijn jongste zie: ‘mam, gaan we morgen weer…?’

Buitenhuis

Winactie

Omdat ranja en rosé zo’n leuke dag heeft gehad, mogen we van Brasserie Buitenhuis een gezin blij maken met een gratis lunch voor vier personen. Zo kunnen de winnaars ook genieten van ‘hun’ Buitenhuis. Om kans te maken op deze gratis lunch doe je het volgende:

  1. Like ranja en rosé op Facebook; en
  2. Laat weten met wie jij weleens wilt gaan lunchen bij Brasserie Buitenhuis.

taggen en delen wordt gewaardeerd. De winnaar maken we op Facebook bekend.

Brasserie Buitenhuis

 

Delen:


Bekijk op kaart

Buitengewoon én kindvriendelijk genieten bij Brasserie Buitenhuis

Brasserie Buitenhuis, J. Pellenbargweg, Valkenburg, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart