Zomerse, Franse sferen bij Café du Midi

café du midi -terras
Eten & drinken

Door Willemijn – Het aardige weer komende dagen, nodigt weer uit om heerlijk te gaan fietsen. Een van de rondjes die wij graag fietsen is via Ypenburg, door het Bieslandse Bos naar Café du Midi in Delfgauw. Want dat is een heerlijke plek om even te stoppen. Als je dit terras op loopt waan je je direct in Franse sferen: Café du Midi doet qua sfeer zijn naam eer aan.

Cafe du midi - geit

Frans terras

Beschut onder de platanen vind je een groot terras met een centraal gelegen veldje met geiten, kippen en konijnen. Onze kinderen kunnen niet wachten om in het weitje bij de dieren te zijn. De geiten zijn duidelijk gewend aan kinderen, dus laten zich goed aaien. Heel fijn als je zelf even rustig wilt zitten. Zowel het dierenweitje als het terras zijn goed afgeschermd met een hekje of heg, waardoor de kinderen niet zomaar de weg op kunnen lopen.

Cafe du midi logo

De allerbeste appeltaart

De lunch- en de dinerkaart kennen een goede mix van lekkere gerechten voor jezelf en makkelijke maaltijden voor de kinderen. Niet heel spannend, maar wel erg smakelijk en leuk geprijsd. De koffie is goed en de kindertopper is uiteraard ‘ranja met een rietje’. De zelf gebakken appeltaart met grote dot slagroom is een echte aanrader: zo lekker en zo groot eet je hem zelden. Deze fijne stop bood ons voldoende energie om onze fietstocht weer te vervolgen. Café du Midi is een heerlijke stop om in Franse sferen te komen.

Cafe du midi

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Zomerse, Franse sferen bij Café du Midi

Cafe du Midi, Noordeindseweg, Delfgauw, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart