Coffeelicious – voor een heerlijke ochtend met ‘delicious’ koffie

Coffeelicious
Eten & drinken

Door Willemijn – Hoewel ik een beetje een ‘theeleut’ ben, kan ik ook enorm genieten van een goede kop koffie. Toen ik  afgelopen week een bezoek bracht aan Escher in het Paleis. Werd mijn aandacht getrokken door een nieuw ‘koffietentje’ op de hoek van het Lange Voorhout: Coffeelicious… Daar moet ik natuurlijk naar binnen.

Coffeelicious

Net nieuw

Coffeelicious opende recent haar deuren. Begin november ging de Haagse vestiging van start. Coffeelicious Den Haag is de vijfde ‘breakfast & lunchroom’.  In 2012 ging Coffeelicious van start in Dordrecht. Nu is er dus ook een Haagse versie. En die mag er zijn. Bij binnenkomst wordt je meteen positief verrast door de prachtige, gezellige en mooie aankleding en inrichting. Coffeelicious is gevestigd in het pand van de voormalige museumwinkel die hier zat. Daar is echter werkelijk niets meer van te herkennen. Er staan nu gezellig gedekte tafeltjes. De muren zijn behangen met prachtig kleurrijk behang. De hoge plafonds en de ‘chique’ aankleding zorgen voor een statige, klassieke én warme uitstraling. Voorin heb je een prachtig uitzicht: je kijkt uit op het Lange en Korte Voorhout en kunt lekker kijken wie er zoal bij Hotel des Indes naar binnen en naar buiten gaat.

Coffeelicious

Coffeelicious

Heerlijke koffie

Coffeelicious biedt een uitgebreide ontbijt- en lunchkaart. Vanzelfsprekend hebben ze ook allerlei lekkere zaken voor bij een kopje koffie of thee. Midden in de zaak staat een mooie toonbank/ etalage met heerlijk gebak, taarten  en andere zoetigheden. In de achterliggende open keuken zie je hoe dit alles vers bereid wordt. Ook voor kids zijn er diverse kindvriendelijke gerechten waaronder bijvoorbeeld een tosti. En dan tenslotte natuurlijk de koffie… Die is –  hoe kan het ook bijna anders –  delicious. (In 2014 won Coffeelicious zelfs een prijs voor haar heerlijke koffie (in de Horeca ‘Koffie top 100’). Kortom voor een heerlijke ochtend met delicious koffie ga je naar Coffeelicious.

Coffeelicious

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Coffeelicious – voor een heerlijke ochtend met ‘delicious’ koffie

Coffeelicious Den Haag, Lange Voorhout, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart