‘Crushed’ op Crunch

Crunch -
Eten & drinken

Door Willemijn – Afgelopen weekend was ik aan het struinen door het Zeeheldenkwartier. Ik vind dit één van de leukste wijken van Den Haag. Enerzijds omdat je er heel veel gezellige – soms wat alternatieve – horeca treft. Anderzijds omdat het winkelaanbod er divers en verrassend is. Er zitten nauwelijks grote ‘ketens’ maar juist heel veel kleine, leuke, bijzondere en soms zelfs ‘idyllische’ winkeltjes.

Crunch

Moe van het shoppen

Tot mijn favorieten behoren bijvoorbeeld kinderboekenwinkel Alice in Wonderland en tweedehandswinkel Het Kinderparadijs, maar ook de (tweedehands) kinderkledingwinkel ACHTUNG! Baby is geweldig. Hier vind je de mooiste merkkleding voor een fijn prijsje. En ben je moe van het winkelen? Na al dat shoppen vind je in het Zeeheldenkwartier ook talrijke leuke cafés en restaurantjes. Eén van mijn hotspots is Crunch in de Piet Heinstraat.

Crunch

Huiskamergevoel

Crunch doet mij denken aan een gezellig drukke huiskamer. Een fijne leestafel bij het raam en een ruime kinderhoek, inclusief fijne stoelen en een bank voor ouders zorgt gelijk voor een welkom en gezellig gevoel. Een flinke stapel luxe tijdschriften maakt dat relaxte huiskamerplezier compleet. En terwijl jij geniet van het moment met koffie, kunnen de kinderen fijn spelen. Voor de kinderen is er namelijk een aardige collectie speelgoed, met als favoriet – bij mijn kids – een houten hobbelpaard.

Crunch

Crunch

 

De hele dag genieten

Voor- en achterin de zaak zijn tafels om lekker aan te ontbijten, te lunchen of te dineren. Want dat laatste kan ook bij Crunch. (let op: tot en met 24 september is de keuken ’s avonds tijdelijk gesloten, je bent dan wel welkom voor een koffie). Bij Crunch kun je dus de hele dag terecht. Maar ook voor ‘gewoon’ een heerlijk kopje ‘slow coffee’, een latte macchiato of een cappuccino ben je bij Crunch aan het juiste adres. En daarbij is de zelfgebakken Crunch appeltaart een topper! Waar zowel mijn kinderen als ik heerlijk van genieten.

Crunch

Hofpas voordeel

Ga je dineren bij Crunch? Neem dan je Hofpas mee! Heb je nog geen Hofpas? Vraag hem dan gratis aan. Op vertoon van je Hofpas krijg je maar liefst 15% korting op je eten – bij binnenkomst na 17 uur. Daarbij heeft Crunch ook voor kinderen diverse aantrekkelijk geprijsde kindermenu’s. Zo eten de kids bijvoorbeeld al een pasta voor € 5,50. Inclusief 15% Hofpaskorting eten je kinderen dan dus mee voor minder dan vijf euro. En terwijl jij natafelt spelen zij nog even lekker in de kinderhoek. Heb jij ook al een crush op Crunch?

Delen:


Bekijk op kaart

‘Crushed’ op Crunch

Crunch Café, Piet Heinstraat, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart