CUP: een fijn buurt-koffietentje in Voorburg

Cup Voorburg
Eten & drinken

Even een koffie drinken met man en kinderen of met een vriendin of misschien wel even alleen, bladerend door een tijdschrift. Op zaterdag of zondag ontbijten buiten de deur en genieten van een lekkere jus d’orange, een croissantje en koffie of thee terwijl jij niet hoeft te lopen. Dat zijn de dingen die ik zo fijn vind aan het wonen in de stad. En het is helemaal fijn als je naartoe kunt lopen of fietsen. Voor ons is zo’n fijne koffie en ontbijtplek CUP is Voorburg.

Cup Koffie  Cup Koffie Bar

Warm welkom

CUP in Voorburg is een klein, fris ogend koffietentje. Toen ik CUP ontdekte heb ik mij kort afgevraagd of deze plek, in een oude woonwijk wel zo’n kansrijke locatie was. En daar heb ik mij heel erg in vergist. Want in deze oude woonwijk wonen duidelijk geen oude mensen achter de geraniums, maar jonge frisse gezinnen die net als ik kunnen genieten van zo’n fijne koffieplek. Het is dus ook bijna altijd druk bij CUP. Maar de sfeer hier is relaxed. Mario, de eigenaar of een van de andere medewerkers stralen uit dat ze het leuk vinden om mensen te verwelkomen. Voor iedereen is een gezellig praatje, vaste klanten worden herkend en nieuwe bezoekers worden vriendelijk ontvangen.

Cup Koffie spelen

Het ruikt naar zelfgebakken cake

De koffie is heerlijk en als je een beetje geluk hebt ruikt het ook nog eens naar versgebakken cake of taart. Want naast lekkere koffie en thee bakt CUP de lekkernijen zelf. Ook is er een vriendelijk geprijsde lunchkaart met lekkere broodjes en tosti’s. Kinderen zijn zeer welkom. Er zitten dan ook veel jonge moeders even te genieten van een koffie break. Voor de peuters, kleuters en iets oudere kids is er een heel klein hoekje om te spelen. Het is niet groot, maar voor mijn kinderen meer dan voldoende om zich op een leuke manier te vermaken. Dus een ontbijtje bij CUP is voor jong en oud een echte aanrader.

 

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld over vergoeding.

 

Delen:


Bekijk op kaart

CUP: een fijn buurt-koffietentje in Voorburg

Van Barbansonstraat 63, 2274 SM Voorburg, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart