Dineren bij Paagman op de Fred: Gezellig, goedkoop en kindvriendelijk

Paagman eten
Eten & drinken

Door Willemijn – Paagman kennen jullie vast. Boekhandel Paagman is zonder twijfel dé boekhandel van Den Haag. Hoewel de vestiging in het centrum (Lange Poten) prachtig is, is mijn absolute favoriet toch Paagman op ‘de Fred’. Een heerlijke winkel waar zowel ik als ook mijn kids zich goed kunnen vermaken. Ik ‘lik mijn vingers af’ tussen alle prachtige romans, kookboeken en reisgidsen. De kids genieten in Villa Paagman, de mooie kinderboekwinkel, van de prachtigste kinderboeken. Achterin Paagman zit het Kicking Horse café, een fijne plek voor, koffie, ontbijt, lunch en – nieuw nieuw nieuw – diner. Sinds enige weken kun je namelijk ook ’s avonds eten bij Paagman. Wij gingen er een vorkje prikken afgelopen week. Dat smaakt naar meer.

Paagman

Kicking Horse Kicking Horse

Houten paarden en kinderboeken

Het Kicking Horse café is een ideale locatie om te gaan eten met je kinderen. Het begint al met de inrichting van het Kicking Horse café: kindvriendelijk. Er staan bij binnenkomst twee grote houten paarden waarop gereden mag worden. Daar waren onze kinderen dus niet vanaf te slaan. Ook is er – hoe kan het anders in een boekenwinkel – een grote voorraad kinderboeken aanwezig (en tijdschriften voor volwassenen) die aan tafel gelezen mogen worden. Voor de allerkleinsten is er een magnetron voor het opwarmen van een eigen baby maaltijd. En er zijn zeer degelijke kinderstoelen. Kortom: je kids kunnen lezen of paardrijden terwijl je wacht op je eten om daarna samen te  genieten van je maaltijd.

Kicking Horse eten bij paagman

Houten paard

Vlees, vis, vegetarisch én een kindermenu

Dineren bij Paagman betekent de keuze uit drie menu’s voor de volwassenen: vlees, vis of vegetarisch. Deze daghappen zijn fijn geprijsd – ze kosten standaard € 12,50 en wisselen wekelijks van inhoud. Voor de kinderen is er pasta bolognese. Maar ook frietjes behoort tot de mogelijkheden. Je bestelt zélf aan de bar en niet veel later wordt je bestelling o.b.v. een nummer op je tafel keurig bij je gebracht. Wij hebben genoten van een oerhammetje met een winters stamppotje. Echt zo lekker maak ik te thuis niet. In het Kicking Horse café is de sfeer gemoedelijk, gezellig en informeel. Kinderen zijn er écht welkom. Doordat de maaltijden leuk geprijsd zijn is dineren in het Kicking Horse café een makkelijke en leuke manier om met je gezin even lekker te gaan uit eten. Daarom: in galop naar het diner in het Kicking Horse café.

Kicking Horse eten bij paagman

Kicking Horse

Kicking Horse eten bij paagman

Deze tip is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor géén geld.

 

 

Delen:


Bekijk op kaart

Dineren bij Paagman op de Fred: Gezellig, goedkoop en kindvriendelijk

Paagman, Frederik Hendriklaan, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart