Donuts & Co: voor de lekkerste donuts van Den Haag

Donuts & Co
Eten & drinken

Door Willemijn – Mijn dochter houdt van donuts (of donut). Heeft ze overigens niet van een vreemde, want ook mijn man kan die zachte zoete broodjes met moeite weerstaan. Dus toen ik van mijn kapster hoorde dat ze in de lunchpauze van de Herengracht naar de Papestraat fietst voor een donut van Donut & Co leek mij dit een goede tip om samen met man en dochter uit te proberen.

Donuts & Co

Chocola of liever hibiscus

Deze week waren we in de stad. Dé kans om een kijkje te nemen bij dit kleine donut-winkeltje. De ontvangst is aller hartelijks. De eigenaar is erg goed vrolijk. In de etalage liggen de heerlijke gekleurde donuts. En dat zijn niet zomaar zachte zoete bolletje met een gat er in zoals je ze in de supermarkt koopt. Het zijn duidelijk handgemaakte, grote ‘broodjes’ in allerlei verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit standaard smaken zoals chocola (wit, melk én puur) en karamel. Maar ook hibiscus, lemon of ‘karamel mét zeezout en walnoten’ liggen klaar om opgegeten te worden.

Donuts & Co

Koffie in of voor de etalage

De kinderen mogen kiezen. De eigenaar neemt uitvoerig de tijd om ons te vertellen over de smaken. En dat ook nog eens begrijpelijk voor kids. Ondanks dat de roze hibiscus de voorkeur heeft van dochterlief, kiezen we uiteindelijk veilig voor melkchocola. Wij nemen er nog een koffie bij. Binnen kun je plaatsnemen op een bank in de etalage. Wij kiezen er voor om buiten te zitten op een van de gezellige groene bankjes voor de etalage. Dat is lekker! De donuts worden geserveerd in een kartonnen bakje, met een vriendelijke handgeschreven tekst op de doos. Ze zijn heerlijk, groot, zacht van binnen en stevig van buiten, inclusief een fijne dikke topping. Wel een beetje groot voor een kleuter, maar dat is geen probleem, want hij kan in het doosje makkelijk mee naar huis om later nog verder te eten. Donuts &n Co is een prima stop voor een stevige donut en een lekker koffie tussen het shoppen door.

Donuts & Co

Delen:


Bekijk op kaart

Donuts & Co: voor de lekkerste donuts van Den Haag

Donuts & Co, Papestraat, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart