Duo – Eten & Drinken… en ‘kinderkelder’

Eten & drinken

Ken je dat? Van die dagen dat het de hele dag slecht weer is, de kinderen heel druk zijn en je die lieverds toch soms even ‘achter het behang zou willen plakken’? Afgelopen weekend had ik thuis zo’n dag. Nadat er die ochtend hele oorlogen waren uitgevoerd over ‘welk speelgoed van wie is’, was ik er klaar mee. Ik moest even frisse lucht hebben en toog daarom met het hele gezin naar Scheveningen.

Keizerstraat

Na een korte herfstachtige wandeling over het strand besloten mijn man en ik dat we nog wel zin hadden in een kop koffie (en wat vergeten boodschappen bij de AH). Zo belandden we in de Keizerstraat, dé winkelstraat van Scheveningen. We besloten de pauzeren bij restaurant DUO. En dat bleek een gelukkige toevalstreffer.

‘Kinderkelder’

Binnen wees de vriendelijke eigenaresse ons op haar ‘kinderkelder’. Een wat eigenaardige benaming natuurlijk, maar wél een uitkomst met drukke kinderen! Aan de zijkant van het restaurant gaat een trap naar een grote kelderruimte. Deze is volledig ingericht voor kinderen. Voor kleine kinderen ligt er veel plastic speelgoed, stapels kussens, diverse boekjes etc. En voor de iets grotere kids is er o.a. een Twisterspel, een voetbaltafel en TV met kinderprogramma’s.  Zelf vond ik het een beetje slordig en onverzorgd over komen, maar de kinderen vonden het prachtig. Terwijl wij boven in alle rust genoten van onze koffie, vermaakten zij zich ‘onder’ het restaurant.  Boven in het restaurant hebben ze geprobeerd om het Schevenings gezellig te maken. Dat is gedeeltelijk gelukt, de sfeer is Schevenings, de mensen vriendelijk, de koffie lekker, maar heel gezellig vonden wij het niet. Waardoor dat zo kwam kan ik niet helemaal duiden, maar de knalharde muziek heeft niet aan de gezelligheid bijgedragen. De kinderen waren daar beneden zo happy dat ze er – na onze twee koffies – uiteindelijk niet meer weg wilden. Ben je met de kids in Scheveningen, dan is het een prima plek om even neer te strijken.

Deze review is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Duo – Eten & Drinken… en ‘kinderkelder’

DUO eten&drinken, Scheveningen, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart