Een Avondje Amerikaans bij Hudson Bar & Kitchen

Hudson Bar & Kitchen
Eten & drinken

Door Willemijn – Deze week besloten we – na een bezoek aan het strand – onze middag af te sluiten met een etentje. Omdat mijn kids zin hadden in een ‘snelle hamburger’, maar mijn man en ik in een echt restaurant kozen we voor de combinatie: een echt restaurant, maar wel met  échte burgers: het werd Hudson Bar & Kitchen aan de Fred: een avondje ‘real American cuisine’.

Hudson Bar & Kitchen

Waan je even in Amerika

Hudson Bar & Kitchen brengt de Amerikaanse keuken naar Nederland. De sfeer is warm en gezellig: met veel  hout, mooie chesterfieldbanken en pop-art muurschilderingen waardoor je je even echt in een Amerikaanse stad waant. Door de diverse  Engelstalige bezoekers en talrijke expats bij deze Hudson in het Statenkwartier, wordt dat internationale gevoel in positieve zin versterkt. Met een vriendelijk en  gastvrij ‘Hi there, wat kan ik voor jullie doen’ begint ons avondje Amerika goed.

Hudson Bar & Kitchen

Hudson Bar & Kitchen

Hudson Burger

Kleurplaat, kindermenu én …ketchup

Voor kinderen is er bij binnenkomst direct een kleurplaat (Lucky Luke, hoe kan het anders) waardoor ze zich gemakkelijk vermaken. Ook is er een goede kinderkaart met vlees, kip of vis. Het kindermenu wordt geserveerd inclusief kinderijsje en een cadeautje achteraf. Kortom: mijn kinderen genoten. Vooral de grote fles ketchup maakte daarbij ‘overuren’. Voor volwassenen biedt de uitgebreide menukaart veel vlees gerechten waaronder talrijke bijzondere burgers. Heb je bijvoorbeeld wel eens een ‘Koreaan burger’ geproefd? Een aanrader. Maar ook zijn er diverse (vegetarische) salades, en natuurlijk Amerikaanse desserts en zoetigheden.

Hudson Bar & Kitchen

Hudson Bar & Kitchen

Hudson ride: van Hudson naar Hudson voor het goede doel

Aanstaande zondag organiseert Hudson voor de derde keer de ‘Hudson to Hudson ride’. Dit is een Fiets of wandeltocht waarbij je 30 (‘funride’) of 100 km (‘powerride’) fietst of 15 kilometer wandelt. Alle drie de routes starten bij Hudson Kijkduin op het strand. Tijdens de fiets- en wandeltocht passeer je diverse Hudson restaurants waar je tijdens een ‘pitstop’ kunt genieten van een hapje en een drankje (deze zijn inclusief bij je inschrijfgeld (varieert van € 7,50 – € 20,00 afhankelijk van de gekozen afstand). Al het inschrijfgeld gaat volledig naar het goede doel: onderzoek tegen kanker. Dat is nog eens een mooie combinatie: goed en gezond.

Hudson ride

 

Delen:


Bekijk op kaart

Een Avondje Amerikaans bij Hudson Bar & Kitchen

Hudson Bar & Kitchen Den Haag Statenkwartier,

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart