Verrassend leuk en lekker eten bij Enjoy

Enjoy Naaldwijk
Eten & drinken

Door Priscilla – Afgelopen week zijn wij gaan eten bij Enjoy eten en drinken in Naaldwijk. Dit gezellige restaurant is gevestigd in het centrum van Naaldwijk op het mooie Wilhelmina Plein.

Een verrassend leuk concept

Bij Enjoy geniet je van Wereldse gerechten en dranken. De kok van het restaurant sleept je mee op een culinaire wereldreis. Het restaurant heeft een verrassend leuk concept. Je bestelt daar namelijk een plankje met een land thema. Op dit plankje krijg je dan diverse gerechten uit dit land voorgeschoteld. Allemaal even lekker en bereid met verse producten uit de omgeving. Met liefde voor de natuur en voor het beste eindresultaat bereidt de kok gerechten met seizoensgebonden producten.

Het seizoen van ‘wild’

Het najaar staat er om bekend het ‘wild’seizoen te zijn. Ik kon het dan ook niet laten om een plankje te bestellen met het ‘wild’thema. Heerlijk met hertenbiefstuk, hazenpeper, verse ham, rode kool, een stamppotje van zuurkool en een heerlijk stoofpeertje. De andere gasten lieten zich verrassen door een Amerikaans plankje met cheddar fries, pulled pork, spare ribs, een mini burger en koolsla. Maar ook het Griekse plankje zag er heerlijk uit, met de Tzatziki, gyros, moussaka, souflaki en een Griekse salade.  Geweldig als je dus altijd moeite hebt met het kiezen van een gerecht van de kaart. Zo kun je van alles proeven!

Enjoy Naaldwijk

Ook een geweldig kinderplankje

Maar ook aan de kinderen is gedacht! Zij krijgen hun eten namelijk al, als wij het plankje met starters net op hebben. Zo hoeven zij minder lang te wachten. Voor de kinderen is er een geweldig kinderplankje. Ook zij krijgen hun eigen plankje, met gevulde schaaltjes en een frituurmandje met patatjes. En hoe leuk is het, dat je dus zogenaamd zelf aan tafel kunt koken, met je frituurmandje als pannetje. Op het plankje vind je een huisgemaakte gehaktbal, patatjes, vers fruit en heerlijke appelmoes en andere sausjes. Ook krijgen de kinderen een frikandel in de vorm van een auto! Alsof dat nog niet genoeg was, kregen de kinderen als toetje een heerlijk raket ijsje.

Enjoy Naaldwijk

Enjoy Naaldwijk

Heerlijke nagerechten

Het fijne is dat je hier geen keuze hoeft te maken tussen de nagerechten. Je bestelt gewoon een plankje met nagerechten en deze is gevuld met de toppers onder de nagerechten. Denk hierbij aan vers fruit, mascarpones, cheese cake, tiramisu en Apfelstrudel. Maar ook een kaasplankje behoort tot de mogelijkheden.

Enjoy Naaldwijk

Enjoy Naaldwijk

Geen speelhoekje of kleurtjes

Helaas heeft het restaurant geen speelhoekje of kleurtjes. Maar als ouder heb ik zelf altijd een grote gevulde tas mee met speeltjes, kleurtjes en voor als het echt niet meer gaat een IPad. De wifi werkt daar uitstekend en het personeel bij Enjoy is uiterst kindvriendelijk! Dus mocht je een culinaire wereldreis willen maken en zelf dus een avondje heerlijk willen eten, dan ben je 7 dagen per week, bij Enjoy aan het juiste adres.

Enjoy Naaldwijk

Nog geen plannen voor vrijdag avond 22 december 2017?

Heb je nog geen plannen voor aanstaande vrijdag 22 december? Kom dan naar het Wilhelminaplein in Naaldwijk.  Het Wilhelminaplein heeft namelijk een make over gekregen en het plein midden in de dorpskern bij Winkelcentrum de Tuinen, wordt dan feestelijk geopend.  Vanaf 19.30 uur start vanuit winkelcentrum de Tuinen een lichtjesparade voor kinderen. De Kerstman en zijn arreslee gaan in de parade voorop. De tocht gaat door het centrum van Naaldwijk en eindigt op het Wilhelminaplein. Daar staan enkele winterkraampjes, wordt er warme chocolademelk uitgedeeld en kun je op de foto met de kerstman.  Wil je meelopen?  Om 19:15 uur wordt er verzameld in winkelcentrum De Tuinen en worden de lampjes uitgedeeld. Daarna zal de feestelijke opening plaats vinden en is er nog een spectaculaire laser show! Wij zijn er bij en wie weet zien wij jullie daar!

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

 

Delen:


Bekijk op kaart

Verrassend leuk en lekker eten bij Enjoy

Enjoy, Wilhelminaplein, Naaldwijk, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart