Ga je naar ‘Kom in de Kas’? Eén van de lekkerste hamburgers van NL vind je in het Westland bij ‘Family Treffers’

Eten & drinken

Door Priscilla – Ga je dit weekend is in heel Nederland, maar zeker in natuurlijk het Westland Kom in de Kas, Het hele weekend kun je in het Westland kijken bij diverse kassen naar hoe ze de lekkerste groenten en fruit en de mooiste (kamer)planten maken. Heb je na Kom in de Kas, ook nog zin in iets lekkers? Ga dan zeker eens langs bij Cafetaria & Brasserie Family Treffers; net als Kom in de Kas ook gelegen in het Westland.

Van snackbar naar Cafetaria & Brasserie

Vroeger ging je naar de snackbar voor een patatje en een kroket, om af te halen of om daar op te eten. Maar bij Cafetaria & Brasserie Family Treffers, met naastgelegen restaurant gedeelte, kun je terecht voor een goede lunch of een heerlijke avond maaltijd. Naast eten in het restaurant gedeelte, kun je bij Cafetaria Family Treffers ook nog steeds je bestelling afhalen en thuis op eten. Ik ging er eten in het cafetaria-gedeelte met mijn gezin.

Grote kinderhoek

Voor kinderen is er veel vermaak bij Treffers. Zij krijgen aan tafel een kleurplaat en kleurtjes en achterin het restaurant gedeelte is een kinderhoek gesitueerd. Met, een eigen kinderkeuken, waar de kinderen zichzelf als kok kunnen uitsloven. Compleet met een short en een koksmuts. Fijn is ook dat er voldoende kinderstoelen zijn. Voor de kinderen is er ook een kindermenu, met natuurlijk een kleine verrassing. Het wordt geserveerd in een leuke tas.

Brasserie

Heb je geen zin in de afwas, dan kun je hier prima terecht voor een goede lunch of een heerlijke avond maaltijd. In het brasserie gedeelte, met ongeveer 35-40 zitplaatsen, kun je jezelf lekker laten verwennen. Je wordt bediend aan tafel en het personeel zorgt er voor dat je niets te kort komt. Zowel de lunch als avond menukaart zijn erg uitgebreid en verschilt van de ‘afhaalkaart’. Een vakjury heeft de burgers van Treffers beoordeeld en heeft dit bekroond met een 2e plaats. Ook benieuwd na deze burger? Ga dan dit weekend of bijvoorbeeld op een fietstocht door het Westland, eens langs bij cafetaria en brasserie Family Treffers.

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Ga je naar ‘Kom in de Kas’? Eén van de lekkerste hamburgers van NL vind je in het Westland bij ‘Family Treffers’

Brasserie/Cafetaria Family Treffers, Dijkstraat, Honselersdijk, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart