Hamburgers happen bij Aan de Tafel in Voorburg

Aan de tafel
Eten & drinken

Door Willemijn – Door een moeder van een van de kinderen in de klas van mijn zoon werd ik getipt over de Friday night hamburgers bij Aan de Tafel in Voorburg. Nu ken ik Aan de Tafel wel voor een lekkere lunch of een fijne koffie, maar niet om ’s avonds een hamburger te gaan eten. Aangezien hamburgers bij de kinderen favoriet zijn, ik ook wel een lekkere burger lust en ik positieve verhalen hoorde stapten wij vorige week vrijdag op de fiets om dit toffe concept eens te testen.

Aan de tafel

Na de markt

Aan de Tafel in de Herenstraat in Voorburg is een gezellig café, lunchroom. Vroeger was het een pijpenla, met een grote leestafel, een paar tafeltjes en een kleine speelhoek. Op zaterdagochtend een van onze favoriete plekjes om een kop koffie te drinken, nadat we de boodschappen op de markt hebben gedaan. Nu is Aan de Tafel uitgebreid en hebben ze een extra hoek, ruimte gecreëerd aan de voorkant. Ik vind het een verbetering, want je zit hierdoor iets ruimer en het nieuwe gedeelte heeft iets meer licht.

Aan de tafel

Oud en nieuw

Het advies van de medemoeder was om wel even te reserveren. Heel verstandig, want bij binnenkomst om 18 uur was het al lekker druk en later op de avond zat het helemaal vol met gasten. Duidelijk een restaurant waar meer gezinnen gaan eten. Aan (bijna) elke tafel zaten kinderen. Wij hadden een tafeltje in het nieuwe gedeelte. Helaas is de speelhoek in het oorspronkelijke restaurant, maar met een autootje, kleurtjes (met scherpe punten!) en papier kan je prima aan tafel mee spelen. Eigenlijk hadden wij bij nader inzien een heel fijne plek, omdat de kinderen niet continu verleid werden door de speelhoek en gezellig bij ons aan tafel bleven zitten.

Aan de tafel

Burger, burger of burger

De kaart is simpel: Hamburgers. Voor kinderen is er een kidsburger met een klein bakje frietjes. Volwassenen hebben iets meer keus: de traditionele burger, met bacon, een Italiaanse burger, kipburger, een vega-variant en een Voorburger (voor de stevige trek). Frietjes of salade bestel je er los bij. En lekker dat die burgers zijn! Ik had de baconburger en mijn man de Italiaanse burger. Het vlees is lekker, niet droog. Er zit voldoende groen op het broodje, maar niet zo veel dat alles er bij de eerste hap afschuift en de saus past bij het type burger. De kinderburgers zijn ook prima. Lekker vlees, beetje ketchup, blaadje sla en een schijf tomaat. Het kleine bakje frietjes lijkt weinig, maar is juist slim bedacht. Mijn kinderen hadden namelijk met de burger en de frietjes voldoende om hun bordje goed leeg te eten en zonder honger weer naar huis te gaan.

Aan de tafel

Prijzen zijn fijn

Toen bij het afrekenen de rekening ook nog eens meeviel werden we natuurlijk helemaal blij. De prijzen zijn aangenaam. Een kinderburger (met friet) is 5,50 en een grote mensenburger kost tussen de 8 en 10 euro. Van een bakje frietjes kun je met gemak met 2 personen eten.  Kortom als wij zin hebben in een burger is Aan de Tafel vanaf nu een van onze hotspots.

Aan de tafel

Deze review is objectief. Ranja en rosé ontvangt hiervoor geen vergoeding. We hebben de rekening dus zelf betaald en hebben niet bekend gemaakt dat we voor ranja en rosé schrijven. 

Delen:


Bekijk op kaart

Hamburgers happen bij Aan de Tafel in Voorburg

Lunchgelegenheid aan de Tafel, Herenstraat, Voorburg, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart